Foto:E-Stock/Danijel Milutinović

Popularni pevač sa koleginicom ne govori već decenijama.

Miroslav Ilić nekada je nastupao i družio se sa Lepom Brenom, koja je, po sopstvenom priznanju datom i na sudu, bila i svedok njegove ljubavi sa Mirjanom Antonović, sa kojom on ima sina Devina.

PROČITAJTE JOŠ

Njegov vanbračni naslednik nosi majčino prezime jer ga otac nikada nije priznao, međutim, sud u Beogradu je ove godine, posle dugog procesa prilikom koga je Ilić odbio da da DNK na analizu, doneo presudu da pevač jeste Devinov otac.

On to nije želeo da komentariše, ali je nedavno priznao da je jedina osoba sa estrade sa kojom je u lošim odnosima – Mirjanina prijateljica Lepa Brena.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović,Antonio Ahel/ATAImages

Brena je Mirjanu podržavala još od osamdesetih, kada je stupila u vezu sa Miroslavom, a pogotovo kada je rođen Devin. Prilikom boravaka u Srbiji, Antonovićeva i njen sin uvek su bili gosti folk zvezde u njenoj vili na Bežanijskoj Kosi.

Upravo zbog te podrške, Miroslav je davnih dana prekinuo prijateljstvo i saradnju s Brenom, s kojom je svojevremeno snimio duet „Jedan dan života“.

Iako on ne želi da govori o tom periodu i o ljubavi sa Mirjanom, internetom kruže fotografije iz tog perioda, pa je tako objavljena i ova, na kojoj su zajedno Brena, Miroslav i njegova tadašnja ljubavnica.

Sudeći po osmehu koji ima na licu i tome što grli Brenu i Mirjanu, nekada mu je bilo veoma lepo u njihovom društvu.

BONUS VIDEO: Bila u zatvoru i u ludnici: Buran život bivše ljubavnice Miroslava Ilića 2

Komentari

Svi komentari (0)