Milica Todorović nikad seksepilnija: Svi gledaju u jedan detalj na slici FOTO

Podeli:
Milica Todorović Promocija knjige Vesne Dedić
Milica Todorović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Pevačica Milica Todorović objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u bazenu, a pažnju je, naravno, privukao njen seksepil.

Milica je objavila jednu od fotografija iz editorijala za jedan domaći magazin, te izazvala mnoštvo pozitivnih koentara na račun svog izgleda.

Pevačica na fotograifiji leži na stepenicama u bazenu dok jednom rukom drži beli šešir sa crnom trakom koji je bio izvan bazena.

Posebnu pažnju privukao je detalj na fotografiji na kome se iz vode nazire njena pozadina, a koju ističe beli kupaći kostim.

PROČITAJTE JOŠ

Usledili su brojni pohvalni komentari na račun njenog izgleda, gde se našao i komentar njene koleginice Aleksandre Prijović.

„Kakvaaa mačkaaa.“

Milica Todorović je inače nedavno nastupila na dočeku olimpijaca na balkonu Skupštine grada, gde je izvela svoj hit „Moje zlato“, uz koju su sprotisti slavili osvojene medalje u Tokiju.

„Kad sam videla dole sve te ljude, tu masu, ljudi moji… Nisam bacila oko ni na jednog vaterpolistu, svi smo pevali zajedno, prelepo je bilo“, rekla je Milica za Nova.rs neposredno nakon nastupa.

Istakla je da je imala veliku tremu, ali da se posle nastupa osećala kao da je i ona osvojila medalju.

„Milica Mandić je predivna. Mikrofon mi je prekidao… Imala sam ogromnu tremu. Meni srce i sada lupa, je l’ mi verujete? Ne mogu da verujem, kakav je ovo osećaj. Kao da sam ja osvojila neku medalju, tako se osećam.“

Bonus video

Nataša Bekvalac: Konačno sam naučila da volim sebe

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar