Pevačica je pre neki dan nastupila na Festivalu kulture mladih u Knjaževcu, a tom prilikom govorila je o raznim temama, pa i svom ljubavnom životu.

Iako je Marija Šerifović već godinama veoma poznata, ona je veoma uspešna u tome da svoj privatni život stvarno zadrži za sebe.

PROČITAJTE JOŠ:

Baš zbog toga mnoge interesuju detalji vezani za njen život, a naročito kada je ljubav i izbor partnera u pitanju.

„Moji dosadašnji partneri nisu bili vredni da bi bili predstavljeni. Moji izbori nisu bile javne osobe. Nisam zaljubljena, već par godina se ne događa ništa. Više me ništa što pročitam o sebi u novinama ne nervira“, bila je iskrena Marija, koja se dotakla i novih pesama i planova za budućnost:

„Poslednja pesma je izašla pre tri godine i malo me je stid zbog toga. Sada sam ušla u studio i počela da pevam nove pesme. Maksimalno radim na tom. Ulažem u to da sledeće godine bude i novi album.“

Poslednjih dana je jedna od glavnih tema u domaćim medijima bila drama oko pesme „Provereno“ između Milice Pavlović i Ane Nikolić, a Marija je sada iznela svoj stav o ovoj temi.

„Nije mi se desilo da neko uzme moju pesmu, jer su uglavnom rađene za mene konkretno. Ne mislim ništa o tome, osim onoliko koliko sam uspela da shvatim da je pesma ‘Provereno’ pesma Milice Pavlović i tu za mene sva priča staje“, rekla je Pevačica.

U video prilogu na početku teksta pogledajte šta je Marija imala da kaže o svom ljubavnom životu, ali i sa kim bi od kolega iz „Zvezda Granda“ snimila duet.

BONUS VIDEO: Marija Šerifović: Kolege srećem samo u supermarketu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.