Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović Foto:Elli Birch/IPS / Shutterstock Editorial / Profimedia/Goran Srdanov/Nova.rs

Da li je ovo dokaz da su navodi o njihovim lošim odnosima tačni?

Majka Nemanje Gudelja Olivera Gudelj više ne krije da je protiv njegove veze sa Anastasijom Ražnatović. Ona se na dan kada je srpska fudbalska reprezentacija došla u Beograd nakon neuspeha na Svetskom prvenstvu u Dohi oglasila na svom Instagram storiju, kada je objavila poruku upućenu njenoj deci, a u kojoj stoji da majka, između ostalog, zna i ko im želi zlo. Mnogi koji su upućeni u to da ona više ne podržava izbor svog sina Nemanje prokomentarisali su da je prilikom objavljivanja poruke mislila na Anastasiju.

PROČITAJTE JOŠ:

„Majka uvek sve zna. I ko vam je prijatelj, ko vam misli dobro, a ko smišlja zlo. Ona to nekako oseti. Čuvajte majku“, glasi objava Olivere Gudelj.

Foto: Instagram/oliveragudelj

Izvor „Kurira“ kaže da Oliveri nije bilo nimalo prijatno kada je saznala da će njen sin i ta 24 sata, koliko je bio u Beogradu, provesti upravo sa svojom devojkom, u čijoj kući je i prespavao. Sutradan je par zajedno otputovao za Sevilju, kada ih je i uslikao Kurirov paparaco. Gudelj je morao da se vrati u svoj fudbalski klub, a Ražnatovićeva je pošla s njim, što je zasmetalo Oliveri.

Sudeći prema fotografijama, razdor između porodice Gudelj i Anastasije ne remeti Nemanjin odnos sa njom, ali kako je ispričao naš izvor, pevačica je želela da njen dečko reši situaciju, na šta joj je on poručio da ne može da utiče na svoje najbliže. S druge strane je i majci i sestri Vanji, koja je takođe okrenula leđa Ražnatovićki, poručio da ga ne zanima njihov animozitet prema njegovoj devojci, s kojom planira i dalje da bude.

Foto: Instagram/oliveragudelj

Da je puklo između Olivere i Vanje s jedne i Anastasije s druge strane, šuškalo se nakon što su Gudeljeve majka i sestra otpratile njegovu devojku sa Instagrama. Izvori su tvrdili da je do svađe došlo jer je Olivera želela previše da se petlja u sinovljev život, a ćerka ju je u tome podržala, dok je drugi sin Dragi ostao neutralan. On u ovaj sukob ne želi da se meša, i dalje prati Anastasiju na Instagramu i s njom održava kontakt.

„Anastasija nije dozvoljavala da se bilo ko meša u njihove planove, što je Oliveru i Vanju iznerviralo jer su one te koje su odlučivale gde će porodica Gudelj provoditi slobodno vreme“, ispričao je izvor za medije.

Da je zaista poletelo perje, potvrđeno je u Kataru, kada su Gudeljeve i Ražnatovićka izbegavale susret, a čak su tokom utakmica sedele na različitim stranama na stadionu, o čemu je Kurir juče pisao. Tamo se ni srele nisu, a dobro upućeni tvrde da Olivera i Vanja snajku ne žele da vide. One su insistirale na tome da im karte za mečeve budu odvojene.

BONUS VIDEO: Anastasija Ražnatović na Hello žurki