Ana Rajković Foto: Printscreen Instagram/rajkovic__ana

Danima svi komentarišu izgled supruge Predraga Rajkovića.

Ana Rajković godinama je tema medija. Pre nego što se udala za Predraga Rajkovića već je izazivala pažnju svojim vezama sa poznatim muškarcima.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Aninoj lepoti nisu odoleli ni Veljko Ražnatović, za koga je bila verena niti Srđan Mijailović, fudbaler „Crvene zvezde“, sa kojim je bila u vezi nekoliko godina.

Supruga srpskog reprezentativca na svom Instagram profilu ima mnogo fotgrafija na kojima se može videti da vodi veoma luksuzan život. Ipak, još više pažnje privlače njene provokativne fotografije, na kojima u prvi plan ističe bujne grudi i vitku liniju.

Malo je poznato da je Ana lepotu nasledila od svoje majke Nele Cakić. Naime, ona se bavi uzgojem pomeranaca, a na društvenim mrežama poput ćerke ima mnogo pratilaca. Nela mnogo ulaže u svoj izgled, te deluje kao da je Anina vršnjakinja, piše „Stil“.

„Moja majka je bila samohrana i jako sam ponosna na nju. Otkada sam postala majka svoje dece, znam koliko je to teško i verujte mi da se sve u životu isplati i da pravda uvek dođe po svoje. Svaka samohrana majka je duplo jača od svake majke jer ulaže velike napore da njenoj deci ništa ne nedostaje“, rekla je Ana jednom prilikom za domaće medije.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koje obožavamo već decenijama

Komentari

Svi komentari (1)