Ivan Žigon Foto:Miroslav Milic/ATAImages

Glumica Jelena Žigon, od svog prvog predstavljanja javnosti, privukla je pažnju publike glumačkim talentom i lepotom.

Ćerka reditelja Steve Žigona i glumice Jelene Žigon, potpuno se povukla iz javnog života, pa se danas o njoj malo toga zna.

PRIČITAJTE JOŠ:

Ipak, ono što je posebno bilo zanimljivo javnosti jeste ljubavni život Ivane Žigon koji je poput filma.

Ivana Žigon se na Vidovdan 2006. godine udala za 11 godina mlađeg bivšeg monaha Grigorija Brkovića, koji je zbog nje tada napustio monaški život.

Venčanje je održano na šestomesečni pomen Ivaninom ocu Stevi Žigonu, a glumica i njen suprug Grigorije u julu su dobili sina Stevu.

Međutim, njihov brak ipak nije opstao, te su se razveli 2011. godine, ali je umetnica to čak tri godine krila od javnosti.

Nakon kraha ljubavi sa nekadašnjim monahom i razvoda braka, Ivana je sa sinom otišla da živi u Aranđelovac na nekoliko meseci, kako bi lakše prebrodila ovu životnu fazu i smrt svoje majke Jelene, za koju je bila veoma vezana.

Međutim, nakon teškog životnog perioda usledio je obrt u njenom životu, pa je glumica u januaru 2016. potvrdila da su ona i Grigorije ponovo zajedno i da su ljubavi dali novu šansu.

Ivana je nedavno govorila o tome kako je ljudi doživljavaju.

Ivan Žigon Foto:A.K./ATAImages

„O meni je, recimo, fama da sam ja neka srednjoevekovna pojava i smeta im što sam nekako uvek van vinkla. Nema me, ja to priznajem, tamo gde je banalna sadašnjost. Meni nije bilo interesantno ono što je na površini, zanimala me je istina. Pravila sam svoje predstave kao velike avanture. Moje premijere su nekad bile daleko od očiju premijerskog beogradskog sveta dvojke, čak i kad su bile u prepunom Sava centru. Ali taj svet po meni kao da i nema da ponudi ništa novo“, ispričala je jednom prilikom Ivana Žigon za „Blic“.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica

Komentari

Svi komentari (0)