Ko je bila Radmilova ljubavnica koju je Silvana Armenulić tukla FOTO

Podeli:
Foto:Screenshot/Youtube

Pevačica Silvana Armenulić svojevremeno je punila naslovnice zbog svog burnog privatnog života, a zabeležena je i situacija u kojoj se pokojna pevačica lično obračunala sa tadašnjom ljubavnicom svog supruga Radmila Armenulića.

U pitanju je poštanska službenica Leposava Jankov, kojoj je Silvana, kako se tada navodilo, nanela teške telesne povrede, a sada se na društvenim mrežama deli isečak iz novina koji sadrži i njenu fotografiju.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, početkom leta 1971. godine obelodanjeno je da je Silvana Armenulić istukla suparnicu i da je pokrenut krivični postupak protiv nje.

„Silvana je presrela muža i njegovu prijateljicu dok su bili u njegovim kolima. Pratila ih je jedno vreme, a zatim naletela na muževljev automobil sopstvenim kolima i zaustavila ih. Razjarena Silvana istrčala je iz automobila, iz kola je izvukla muževljevu prijateljicu Leposavu Jankov i tako je ‘propustila kroz ruke’ da je nesrećna žena zadobila teške povrede kičme, od kojih se i danas leči“, pisalo se tada.

„Ne volim da spominjem ime te žene koja pokušava da se reklamira napadajući mene. Zar joj nije dosta što je tri i po godine ulazila u moju kuću. Ja na koncert, ona u stan. Htela je i dete da mi uzme“, govorila je Silvana.

I sama Leposava je jednom prilikom ispričala kako su joj nanete telesne povrede.

„Vraćala sam se sa Radmilom sa mog rođendana. Kad smo stigli pred moju kuću, izleteo je Zlatan Ilić da nas obavesti da Silvana čeka od 11 sati i da će me ubiti. Radmilo je okrenuo kola i pošao u Dubljansku ulicu gde stanuje Ilić. Tamo smo se našli sve troje. Posle dogovora odlučili smo se da ipak pođem na spavanje u svoj stan. Baš pred kućom iznenada je iskrsnuo Silvanin „kapri“ i blago nas udario. Radmilo je izleteo iz kola da vidi šta se dogodilo. Silvana je furiozno istrčala, sva vrata izuzev onih pored volana bila su zaključana. Silvana je upala u kola baš kroz ta vrata. Vrisnula je da će mi iskopati oči. Okrenula sam glavu i stavila ruku preko očiju. Druga ruka mi je bila čvrsto stegnuta . Zlatan Ilić je mislio da je to Silvanina ruka i čvrsto je držao. Ona me je vukla za kosu. Radmilo je počeo da je izvlači iz kola. Nije me puštala. Radmila je vukao Pera Milenković. Trajalo je to nekoliko minuta. Svi su bili na meni“, govorila je tada poštanska službenica o nemilom događaju.

Sutradan je u bolnici „Dragiša Mišović“ Leposava Jankov dobila uverenje o teškim telesnim povredama, tačnije o povredi dva vratna pršljena.

Bonus video

Supruga Tome Zdravkovića za Nova.rs: Ceo moj život s njim je lepo sećanje

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar