Ljiljana Jevremović i Dragan Kojić Keba Foto: Printscreen/YouTube/Novo jutro/Filip Krainčanić/Nova.rs

Ljiljana Jevremović ponovo je oplela po ocu svoje ćerke Ine.

Tekstopisac Ljiljana Jevremović je posle dugogodišnje iscrpljujuće sudske borbe na sudu dokazala da je Dragan Kojić Keba otac njene ćerke Ine, a iako se do sada mislilo da je sve u vezi sa ovim slučajem već poznato, ona je iznela nove optužbe na račun pevača.

PROČITAJTE JOŠ

Kako Ljiljana tvrdi, Keba sada redovno plaća alimentaciju ćerki koja već studira, ali s njom ne želi nikakav kontakt. Navodno je i svoje bračne naslednike Natašu i Igora okrenuo protiv polusestre, pa oni ne žele da čuju za nju.

„Sve što je moglo da se stopira i odugovlači, meni se desilo. Počevši od toga da je iz porodilišta na dva meseca nekim čudnim okolnostima nestala Inina krštenica – niko ne zna kako se to desilo, do toga da nam je na suđenju prećeno bugarskom mafijom“, kaže Ljiljana za „Svet“ i tvrdi kako je pevač bio povezan s bugarskim kriminalcima.

„Na jednom ročištu među dokaze koji su se prilagali sudu njegov advokat je stavio tekst iz bugarskih medija koji otkriva kako je Keba povezan s bugarskom mafijom. Iskreno, ne sećam se tačno sadržaja teksta, ali znam da je sudija samo rekla: „Molim vas, nema potreba za ovim pretnjama i za ovakvim stvarima.“ Time je Keba hteo da zastraši i sud i mene, ali nije uspeo. Isterala sam pravdu i dugo vukla psihičke posledice zbog tog stresa. Ja nisam zlopamtilo i sad kažem, kad bi mi se Keba obratio za pesmu, drage volje bih mu je napisala jer dugo godina nema hit. Treba da se pomognemo. Svakako, kad jednog dana bude pao u postelju, svojoj deci i nama dvema će se obratiti za pomoć“, zaključila je Jevremovićeva za „Svet“.

BONUS VIDEO: Mirjana Antonović o boravku u zatvoru i ludnici

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)