Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

U svom odgovoru portalu Nova.rs na tekst "Jelena Karleuša, inače vegetarijanka, otvara Roštiljijadu u Leskovcu" - pevačica kaže da peva ljudima koji jedu meso, a ne roštilju. Ranije je ljude koji jedu meso nazivala "fekalijama".

Jelena Karleuša je, videvši tekst na portalu Nova.rs, napisala bizarni odgovor putem Instagrama, te je izjavila da „ne peva roštilju, već ljudima“.

„Kakvi su ovo idiotski naslovi? Ja ne pevam roštilju već ljudima. Pevam na trgu ljudima, ne kobasicima. Ako pevam u Leskovcu, to ne znači da ću da jedem roštilj. I da, ja jesam zaštitinik životinja i to delima pokazujem. Ja mogu zaradu koristim da životinjama pomognem, a oni koji se*u na ovakav način svoje pare korste da nahrane samo svoje sebične guzice. Gde ja živim?“, napisala je Karleuša u svom odgovoru.

Jelena Karleuša je, inače, u nekim od svojih ranijih objava navela da su ljudi koji jedu meso „bezosećajna gov*a“. U svom odgovoru sada kaže da peva tim ljudima, a ne roštilju.

Foto: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša, koja se inače zalaže za zaštitu životinja i kritikuje one koji jedu meso – a za sebe tvrdi da je vegeterijanac, otvara Roštiljijadu u Leskovcu, i to za 20 hiljada evra, potvrdio je gradonačelnik Leskovca.

Važno je napomenuti da Roštiljijada u Leskovcu slavi roštilj kao takav – jedenje mesa, a da Karleuši to ne smeta, iako navodi da je vegeterijanka koja se zalaže protiv ubijanja životinja i jedenja mesa. Ovaj apsurd je očigledno premostiv novčanom cifrom od 20 hiljada evra.

Foto: Instagram/karleusastar

Cvetanović je rekao da je Karleuša tražila manje novca od Marije Šerifović, kao i da bi 32. Roštiljijadu svojim koncertom trebalo da zatvori Dragana Mirković, koja je na festivalu roštilja nastupala i 2018. godine. Njen koncert najavljivan je i tokom prošle godine, ali je na kraju ipak nije došlo do konačnog dogovora.

Dok građani ukazuju i na paradoks u nastupu Jelene Karleuše na festivalu roštilja, s obzirom na to da se ona predstavlja kao borac za prava životinja i zagovara vegeterijansku i vegansku ishranu, iz Turističke organizacije kažu da je pregovoarčki postupak sa izvođačima još traje.

BONUS VIDEO:  Top 5 skandala u braku Karleuše i Tošića

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.