‚a

Njihova romansa punila je naslovne strane.

Pevačica Danijela Vranić nestala je sa scene u jeku popularnosti i godinama se ništa ne zna o njoj.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je dosta pažnje privlačila skandalima, problemima sa zakonom, ali i vezom sa pevačem Acom Lukasom.

Njena drugarica jednom prilikom je za domaće medije rekla kako se Danijela propila upravo zbog Lukasa, te da je danas u dugovima i da joj finansijski pomažu roditelji.

Foto: Video/Nova.rs

„Lukas je bio njena najveća ljubav, mnogo ga je volela. Teško je podnela kada je on otpočeo vezu sa Sonjom. Tad je počela i da pije, onda se i ugojila. To je baš uticalo na nju. Mislim da ga nikada nije prebolela. Tada se ulenjila, onda je došlo i do onog skandala s policijom. Sve je to uticalo na nju da se povuče iz javnosti“, rekla je pevačicina drugarica za „Kurir“.

O njihovoj romansi pisao je i Aca u autobiografiji.

„Pre trećeg braka sa Sonjom, koja je bila i ostala moja najveća ljubav, još dve žene zaslužuju da o njima nešto napišem. To su Ksenija Pajčin i Danijela Vranić, dve izuzetne žene. Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje“, napisao je Lukas.

On i Vranićeva snimili su i duet „Niko kao ti“, a kako sada stvari stoje, Aca će je i vratiti na muzičku scenu.

Naime, njegov menadžer Saša Mirković je na Instagramu objavio da će Danijela biti gošća na pevačevim predstojećim koncertima.

„Gost na koncertima Ace Lukasa u organizaciji moje malenkosti“, napisao je Mirković uz fotografiju Danijele Vranić.

BONUS VIDEO: Aca Lukas o sujeti na estradi i provodima sa Džejem