Jovana Jeremić Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Voditeljka ne prestaje da šokira.

Najskandaloznija srpska voditeljka, Jovana Jeremić je poznata po svom visokom samopouzdanju. Ovo obično dokazuje pevanjem i igranjem po studiju u toku svojih emisija, ali ni hvalospevi o sebi ne izostaju.

PROČITAJTE JOŠ:

Voditeljka je ovog puta objasnila za šta sve joj je Bog dao dar.

„Budite svoji i jedinstveni! Ja sam original i uz mene to ide. Svaka druga žena u svetu medija iz Srbije, da samo pokuša da uradi nešto slično, bila bi apsolutno smešna i bila bi cirkuska igračica. Ja sam Jovana Jeremić, meni to stoji. Ja sam i seks uživo i čista elegancija, ja sam najbezobraznija intelektualka, ali i najprimitivnija žena kada to hoću. Ja sam sve što poželim, Bog mi je dao tu moć transformacije, imam taj dar. Dao mi je u životu da budem sve što zamislim i zato ja nisam isfrustrirana žena, kao mnoge koje žele da imaju taj dar, a nemaju. Zato one treba da igraju skromne i jednostavne uloge, tih prosečnih žena, što i jesu, a ja sam vanserijska u svemu“, kazala je Jovana.

Nakon što je nedavno uvredila Draganu Kosjerinu, nazivajući je „zamenljivom kategorijom“, kontroverzna voditeljka sada dodaje da za nju ne postoji konkurencija na našem medijskom nebu.

„Apsolutno treba biti svoj, ja nikada nisam trudila da ličim ni na koga, samo sam se trudila da pobedim samu sebe. Ja nemam konkurenciju kada su mediji u pitanju, bez obzira što neki misle da su neki viši nivo od mene, a ja sam neko ko to demantuje svojim rezultatima svakog vikenda“, priznala je Jeremićeva.

Iako je veoma bliska sa mnogim moćnicima, te je skoro i zapevala ministru finansija Siniši Malom, Jovana tvrdi da je za njenu popularnost zadužen samo narod.

„Želim to i da im poručim da taj njihov lažni nivo, to što se po novinama i naslovnim stranama oslovljavaju sa najmoćniji ovaj ili onaj, džaba vam sve to, jer tu moć nemate! Vi ste tu jer su vas vaši prijatelji postavili na neko mesto, a mene narod Srbije. Što se mene lično tiče, ja imam najveću podršku jer imam isključivo podršku naroda i zato sam neuništiva! Zato se oni džaba slikaju kao najmoćniji, jer ja kad se slikam i izađem na naslovnoj strani, oni postanu samo … drugačiji“, zaključila je Jovana u emisiji „Novo jutro“.

BONUS VIDEO: Top 5 odvala voditeljki