Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović Foto:Elli Birch/IPS / Shutterstock Editorial / Profimedia/Goran Srdanov/Nova.rs

Izgleda da pevačica nije baš u dobrim odnosima sa potencijalnom svekrvom i zaovom.

Anastasija Ražnatović navodno nije u dobrim odnosima sa porodicom svog partnera, fudbalera Nemanje Gudelja, tačnije s njegovom majkom Oliverom i sestrom Vanjom, koje ne žele nikakav kontakt s mladom pevačicom, navodi „Kurir“.

PROČITAJTE JOŠ:

To je potvrdio i njihov boravak u Kataru na Svetskom fudbalskom prvenstvu, gde nisu imale nikakav kontakt, i to na zahtev Nemanjine majke Olivere i sestre Vanje.

Foto: Instagram/oliveragudelj

Njih dve su zatražile od Nemanje da dobiju razdvojene karte tako da na tribinama ne budu u blizini Ražnatovićeve, što se i desilo. To, međutim, nije ono što je najviše zasmetalo pevačici, već činjenica da je iza Olivere i Vanje sedeo bivši fudbaler Duško Tošić.

Duško Tošić
Duško Tošić Foto: Attila KISBENEDEK / AFP / Profimedia

„Anastasija je poludela kad je videla njih troje na tribinama. Verovatno je to bila slučajnost da Tošić dobije red iza Vanje i Olivere, ali ako se uzme u obzir da je on suprug Jelene Karleuše, koja godinama ratuje sa Ražnatovićima, ne čudi činjenica što je Anastasija planula zbog toga. Sve to je rekla i Nemanji, negodujući zbog ponašanja njegove majke i sestre, ali očigledno da je on nemoćan da promeni bilo šta i da popravi odnose između članova porodice i svoje devojke. Anastasiji je stavio do znanja da ga zanima samo fudbal dok je u Dohi na Svetskom prvenstvu i da neće da se bavi sukobima“, navodi izvor „Kurira“.

Šta je pravi razlog za sukob i netrpeljivost između njih, niko sa sigurnošću ne zna, mada su se proteklih nedelja mogle čuti različite priče u javnosti o tome zašto je došlo do razdora i zašto su Olivera i Vanja prekinule kontakt s potencijalnom snajkom. Prvi signal da nešto ne štima bio je to što su njih dve otpratile Anastasiju sa Instagrama, a do tad je sve bilo u redu. Ova situacija navodno je veoma pogodila Anastasiju i pokušala je da izgladi odnos sa njih dve, pa je o tome obavila razgovor s Nemanjom, ali on izgleda nije uspeo da pomiri zavađene strane.

Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto, Goran Srdanov/Nova.rs

Inače, Olivera i Vanja su od starta zdušno podržavale Nemanjinu vezu sa Anastasijom. Bile su gošće na njenom rođendanu letos u kući Ražnatovića na Dedinju i objavljivale slike sa proslave. Isto tako je i Anastasijina majka Ceca Ražnatović izjavljivala da podržava vezu svoje naslednice s fudbalerom, a bila je impresionirana i njegovom porodicom koju je srdačno ugostila u svojoj vili. Zanimljivo je da su Vanja i Olivera i Cecu otpratile sa Instagrama. Jedini koji je ostao u kontakt sa snajkom Anastasijom je Nemanjin brat Dragi Gudelj, koji je takođe fudbaler, i on pevačicu još uvek prati na mrežama.

BONUS VIDEO: Anastasija Ražnatović o momku

Komentari

Svi komentari (20)