Džoni Dep Maiwenn Le Besco Foto:Kevin Dietsch / AFP / Profimedia/EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Glumac u ozbiljnom sukobu sa koleginicom.

Džoni Dep igra Luja XV u francuskoj istorijskoj drami, a snimanje su obeležile konfliktnie situacije sa rediteljkom.

PROČITAJTE JOŠ:

Rediteljka Majven Le Besko nije mogla da pronađe boljeg glumca za ulogu istorijske ličnosti koja je na kraju svoje vladavine monarhiju ostavila u velikim dugovima, a svojim razuzdanim ponašanjem podstakla veliko nezadovoljstvo među podanicima. Luj XV bio je poznat i po aferama s brojnim ljubavnicama, od kojih je najpoznatija bila Markiza de Pompadour, jedna od najslavnijih žena 18. veka.

Sve će to biti prikazano u filmu koji početkom iduće godine stiže u ograničenu filmsku distribuciju, a nakon toga će publici biti dostupan na Netfliksu.

Povodom promocije filma, francuski glumac Bernard Montijel gostovao je u emsiji ‘Touche pas a mon poste!’, u kojem je potvrdio da su glasine o čestim svađama rediteljke i glavnog glumca istinite.

Maiwenn Le Besco Foto:GUILLAUME BAPTISTE / AFP / Profimedia

„Nema sumnje da je Dep fenomenalan glumac, to se vidi svaki put kad se pojavi na setu, ali nikad ne možete biti sigurni hoće li se on uopšte pojaviti“, odgovorio je Montijel pola u šali, a pola ozbiljno na pitanje voditelja po čemu će se pamtiti snimanje s legendarnim Depom.

Džoni Dep Foto: EPA-EFE/EVELYN HOCKSTEIN

„Nije se to dogodilo samo jednom, da ga je cela ekipa u šest ujutro spremna čekala, a on se jednostavno ne bi pojavio. Svojim ponašanjem je toliko uznemirio rediteljku pa ona jednom nije mogla da se pojavi na snimanju, što je izazvalo burnu reakciju glumca. U svakom slučaju, slagali su se kao pas i mačka, pa i gore od toga. Napetost se osećala u vazduhu, ponekad se činilo da uopšte ne pokušavaju da se kontrolišu kako bi jedno drugom pokazali da se međusobno jednostavno ne podnose“, istakao je Montijel.

Džoni Dep Foto: EPA-EFE/EVELYN HOCKSTEIN

Upućeni tvrde da su konstantno kašnjenje, opijanje, svađe i uvrede na setu postali sastavni deo Depovog ponašanja, zbog čega su mnogi uvereni da slavni glumac podsvesno sam sebi sabotira karijeru.

BONUS VIDEO: Luna Lu i Mihajlo Tešić: Kako je Džoni Dep pridobio podršku javnosti?