Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Danas je obeležena dvogodišnjica smrti pevača Džeja Ramadanovskog.

Tuga i bol za pevačem i dalje ne jenjavaju, a danas se na Novom groblju u Aleji zasluženih građana okupio veliki broj njegove porodice i kolega.

PROČITAJTE JOŠ:

Među prisutnima su bile ćerke Marija i Ana, njen suprug, pevač Adil Maksutović, kao i Džejeva bivša žena Nada i njegova poslednja partnerka Andrijana Tomanić koja je sa pevačem bila do njegove smrti.

Džej je često pričao o svojoj bivšoj supruzi Nadi, isticao je da mu je bila verna i da ga je trpela u najgorim životnim izdanjima, a u znak zahvalnosti je istetovirao njeno ime na jednoj ruci.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nada se nikada nije javno eksponirala, a svima je na osnovu najemotivnijih folkerovih pesama jasno kakva je to ljubav bila. U braku sa Džejem je bila punih 15 godina, a razvod se desio 2007. godine, i to zbog pevačevog raskalašnog života, kako je neretko isticao.

Ona se danas na pomenu pojavila sva u crnini, a neispavano lice nije mogla da sakrije. Palila je cigaretu za cigaretom i ljubila sveću posvećenu svom bivšem suprugu.

Andrijana se stoički držala tokom pomena, kako su mediji pisali ona je za njim nosila crninu punih godina dana, a upravo ga je ona pronašla mrtvog u njegovom stanu kad se vratila iz prodavnice.

BONUS VIDEO: Godišnjica smrti Džeja Ramadanovskog

Komentari

Svi komentari (1)