Foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Evo kako se njen otac pravdao.

Pevačica Dua Lipa tvrdila je da nije želela da nastupa na ovogodišnjem Mundijalu u Kataru, kao i da nikada ne bi nastupala u ovoj zemlji „zbog kršenja ljudskih prava koja u njoj vladaju“.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, sada su se pojavili mejlovi koje je pevačicin otac Dukađin Lipa slao organizatorima Svetskog prvenstva u Kataru, a u kojima je tražio da njegova ćerka nastupi na ovom događaju.

U porukama koje je napisao, a koje je danas objavio „Daily Mail“, on je naveo da zastupa svoju ćerku , kao i da ima veze i kontakte sa svetskim zvezdama kao što su Majli Sajrus, Kelvin Haris, Kamila Kabeljo i Šon Mendez.

Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Između ostalog se pohvalio i projnim Duinim nastupima.

„Zastupam svoju ćerku, umetnicu Duu Lipu, i želim da razgovaram o planovima Vrhovnog odbora za nastupe umetnika na Svetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine“, napisao je on u mejlu još u martu 2020. godine.

U januaru ove godine, ponovo ih je kontaktirao.

„Samo sam hteo da ispratim prethodni mejl i pitao sam se da li je moguće da razgovaramo o bilo kakvoj prilici koja bi mogla da se pojavi, a u kojoj možemo pomoći. Nedavno smo pokrenuli lajv nastup sa pesmama sa novog albuma Due Lipe, kao i nastupe drugih umetnika koji su imali pet miliona pregleda, što je bilo najveći broj pregleda ikada za jedan događaj uživo“, istakao je Dukađin Lipa.

Foto: Armend NIMANI / AFP / Profimedia

„Fantastično je čuti vas i znati za tu mogućnost sa Duom, kao i saznanje da je i ona zainteresovana“, odgovorio mu je član odbora.

U aprilu 2021. godine, pevačicin otac je potvrdio zahtev i pitao da li možda razgovara sa pogrešnom osobom, budući da dogovora još nema.

BONUS VIDEO: Madona: Pop ikona koja se upisala u Ginisovu knjigu rekorda

Komentari

Svi komentari (1)