Film o životu legendarnog pevača Tome Zdravkovića oborio je sve rekorde, a nakon tri meseca prikazivanja, tvorci ovog remek dela mogu se pohvaliti sa više od milion gledalaca. Sjajna glumačka ekipa kao i muzika iz filma doprineli su da ovaj film apsolutno svi osete srcem, a retki su oni koji nisu zaplakali gledajući ga. Jedan predlog za film dala je i Bjelina ćerka.

Osim Dragana Bejlogrlića i Željka Joksimovića,za jednu od ključnih scena u filmu zaslužna je i Bjelina ćerka Mia, koja je sasvim slučajno dala predlog, a koji je odmah usvojen.

PROČITAJTE JOŠ

„Pričao sam sa Željkom preko telefona i nismo mogli da smislimo koju pesmu će Toma izvoditi na koncertu u Sarajevu, kada je pevao sa Davorinom i Kemalom. Tada mi je ćerka dobacila: “Zašto ne otpeva “Što te nema“? To je realno najtužnija pesma koja postoji“. Željku i meni se dopala ideja iako smo hteli da odjavna pesma bude Tomina, i Željko je odmah prionuo na posao i snimio pesmu u sva tri glasa“, rekao je glumac prilikom gostovanja u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

Međutim, autori filma imali su nedoumicu, kojim rečima će se Toma obratiti publici pre izvođenja te pesme, za šta je Mia Bjelogrlić ponovo dala predlog.

„Rekla mi je: “Neka kaže “Za sve one kojih više nema i onoga čega neće biti“. Dopalo nam se i odlučili smo tako a odradimo scenu. Ispostavilo se kao sjajan potez i hvala mojoj ćerci“, zjavio je Bjela.

BONUS VIDEO: Aleksej Bjelogrlić ima važnu poruku za mlade

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)