Anđelka Prpić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Glumci su se za potrebe TV serije "Žene sa Dedinja" prepustili strastima.

Glumica Anđelka Prpić 2020. godine se razvela od Darija Prpića jer navodno više nije želela da toleriše njegovu ljubomoru, koju je godinama trpela.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako su pisali domaći mediji, pakao je počeo maltene još na početku braka, i to zbog njenog intimnog odnosa na veš-mašini s Draganom Mićanovićem, koji joj je glumio supruga u seriji „Žene sa Dedinja“.

Dragan Mićanović Foto: E-Stock

Anđelka je stekla simpatije gledalaca otkako se pojavila u ovom projektu, a žestok seks njih dvoje na veš-mašini navodno je uspeo da poremeti njen odnos s mužem.

Naime, Dario je Anđelki pravio problem nakon što je sporna epizoda emitovana na televiziji, jer je navodno tvrdio da je ona prevazišla glumačke okvire i da se previše unela.

Dario Prpić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Prpić je po izrazu lica svoje žene video da je zaista uživala, tvrdeći da je dobro poznaje i da zna kada glumi, a kada ne. Zbog toga su se nedeljama svađali, zbog čega je Anđelka bez uspeha navodno ubeđivala tadašnjeg partnera da je u pitanju samo scena koju je morala da odglumi i da bude uverljiva, ali bez uspeha, napisao je Kurir.

Andrija Milošević Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ipak, posle nekoliko meseci uspeo je da zaboravi na to, bar prividno, s obzirom da su nastali novi problemi. Njemu je jako teško pala njena uloga u seriji „Andrija i Anđelka“ i bio je ljubomoran na Andriju Miloševića. Svaka prisna scena s kolegom za njega je navodno bila kao nož u leđa, pa je non-stop analizirao njene izraze lica i pokrete, a onda bi ljubomorisao, kaže sagovornik za Kurir.

Međutim, i preko toga je glumica prešla trudeći se da radi na svom braku, sve do momenta kada je saznala da je Prpić imao aferu sa hrvatskom starletom Avom Karabatić.

Ava Karabatić
Ava Karabatić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mediji su tada navodili da je starleta prethodnih godina bila čest gost restorana u Beogradu čiji je suvlasnik Dario. Prpićka je tada rešila da se razvede jer više nije želela da trpi ljubomorne scene od čoveka za kojeg je saznala da ju je prevario.

„Jeste, istina je. To je bilo dok sam bila u vezi, tačnije 2017. godine“, priznala je Ava aferu.

Nakon saznanja medija da je njenom devetogodišnjem braku došao kraj, Anđelka neko vreme nije pričala o razvodu, da bi posle nekoliko meseci rekla da je s bivšim mužem u korektnim odnosima.

Anđelka Prpić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo“, izjavila je Anđelka.

BONUS VIDEO: Anđelka Prpić i Marija Kilibarda na Banja Luka Festu

 

 

Komentari

Svi komentari (1)