Bekuta: Malo hijalurona, botoksa i eto rezultata

Showbiz 20. jul. 202021:27 > 21:31
Podeli:
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

"Ništa nisam radila na sebi, mislim da je Bog onako bio izdašan prema meni i zahvalna sam na tome. Te nekakve punije usne imam oduvek", rekla je folk zvezda, koje slobodne dane odmora koristi za ulepšavanje i zatezanje pred novu sezonu takmičenja "Zvezde Granda".

PROČITAJTE JOŠ

Ana Bekuta dala je sebi obećanje da će sledeću sezonu najgledanijeg muzičkog takmičenja u Srbiji i regionu dočekati zategnuta kao praćka, pa se tako podvrgla tretmanima u jednom kozmetičkom salonu. Iako je pevačica fizički aktivna, ona smatra da mala pomoć moderne tehnologije ne može da joj škodi. Budući da je Bekuta zvanično na odmoru i da zbog situacije sa koronavirusom nigde nije otputivala, ona slobodne dane koristi samo za svoju dušu, odnosno ulepšavanje i prirodno podmlađivanje.

Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

„Sada sam dobila još više vremena za ovakve aktivnosti. Koristim ga na najbolji mogući način u jednom divnom salonu među divnim devojkama i moje prijateljice i vlasnice Vesne gde imam uslugu na nivou“, kaže Ana za emisiju „Grand news“ i dodaje da je na svom licu uradila samo prirodne korekcije u granicama normale, te da joj hirurške intervencije nikako nisu potrebne.

„Ništa nisam radila na sebi, mislim da je Bog onako bio izdašan prema meni i zahvalna sam na tome. Te nekakve punije usne imam oduvek. Malo hijalurona, malo botoksa, malo aparata, malo fraktore i eto rezultata. Tu smo. Može sve“, rekla je Ana.

Pevačica ističe da njen dugogodišnji partner Milutin Mrkonjić ne želi da se podmlađuje i ona ga apsolutno podržava u tome.

Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

„Njega to ne interesuje i ja nemam ništa protiv. Smatra da mu to ne treba i poštujem njegovu odluku“, rekla je Ana.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar