Aca Lukas Foto: Promo/Hype produkcija/EDGE

Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas, danas proslavlja svoj 54. rođendan, a tim povodom održaće tradicionalni koncert u Štark Areni.

Dok se vrše poslednje pripreme pred koncert, Saša Mirković, Lukasov menadžer, otkrio je da će Lukas iskoristiti koncert za snimanje scena za njegov predstojeći film.

PROČITAJTE JOŠ

Mirković je istakao da je ponosan što Aca održava drugi koncert u Areni ove godine, ali je otkrio i koja iznenađenja nam je folker spremio večeras.

„Večeras će, kao i uvek, biti puna Arena. Pored mnogo starih hitova, Aca će na ovom koncertu pevati dosta novih pesama sa poslednjeg albuma“, rekao nam je Saša koji je potom otkrio da će večerašnja publika biti deo Acinog autobiografskog filma „Kafana na Balkanu“.

„U jednom trenutku, Aci će se na bini pridružiti Mladen Sovilj, koji će tumačiti Lukasov lik u filmskom ostvarenju ‘Kafana na Balkanu’. On će sesti za klavir i tu će se snimiti kadrovi za film i seriju. Ovo će biti prvi put da se tako nešto uradi, publika u filmovima je uvek virtuelna, a sada će biti prikazani stvarni ljudi. Svi koji večeras budu u publici na koncertu biće i deo ‘Kafane na Balkanu'“, rekao je Mirković.

BONUS VIDEO: Aca Lukas zeva na sceni po proglašenju pobednika prve polufinalne večeri na Beoviziji 

Komentari

Svi komentari (0)