Mila Kunis, Ashton Kutcher
Foto: Printscreen

Prvi poljubac je sam po sebi stresan, a zamislite tek da vam se desio pred kamerama. Onda su strah i nervoza sigurno neuporedivo prisutniji nego kad to radite daleko od očiju drugih. Mnoge filmske zvezde su imale baš to iskustvo - da im se prvi poljubac dogodi pred kamerama! Da ova činjenica bude zanimljivija, oni mogu da se iznova i iznova sećaju tog poljupca, jer im se dogodio upravo na filmu ili na seriji.

PROČITAJTE JOŠ

I ptice na grani znaju da je prvi poljubac Mile Kunis bio upravo sa Eštonom Kučerom u seriji „Vesele sedamdesete“.

„Mislila sam da je sladak, kao neki model brenda Calvin Klein. Kad sam shvatila da moram da ga poljubim, unervozila sam se. Bila sam potajno zaljubljena u njega“, otkrila je Mila svojevremeno.

Ko bi rekao da su sada u braku i imaju decu?!

Prvi poljubac Selene Gomez dogodio se pred prepunim studijom tokom snimanja serije „The Suite Life of Zack & Cody“, gde je morala da poljubi Dilana Sprausa.

„Nagnula sam se kako bih ga poljubila, ali sam oči zatvorila prerano i promašila mu pola usne, tako da je to bio najčudniji poljubac na svetu. Ali, imala sam 12 godina, pa je sve ok“, ispričala je ona.

Prvi poljubac Mirande Kosgrov bio je u seriji „iCarly“, kada se poljubila sa Netanom Kresom. Iako mislimo da bi Karli i Fredi bili super par, ovo mora da je bilo vrlo neprijatno za mladu zvezdu.

Slično kao Miranda, i Viktorija Džastis je prvi put morala da se poljubi sa Kolom Sprausom na snimanju serije „The Suite Life of Zack & Cody“ pred studijom punim publike.

Džejson Doli je prvi put poljubio Kej Panabejker na snimanju „Read It and Weep“, Diznijevog filma, koji je snimio sa 14 godina.

„Poljubac koji smo vežbali mi je bio prvi ikada. Bilo je stvarno kul“, rekao je on kasnije.

I prvi poljubac Debi Rajan bio je sa Kolom Sprausom na snimanju serije „The Suite Life on Deck“, a glumica je izjavila da je iskustvo bilo čudno.

„Ljubljenje sa njim je čudno jer smo mi praktično bili kao brat i sestra“, rekla je ona.

Prvi poljubac Laure Marano bio je sa Rosom Lajnhom u seriji „Austin & Ally with Ross“.

Glumac Džoš Hačerson je prvi put poljubio koleginicu Čarli Rej kad je imao samo 11 godina, na snimanju filma „Mali Menhetn“.

„Moj prvi poljubac u životu bio je u Njujorku, kada sam imao 11 godina. Mama je došla sa tatom, kako bi me podržali jer je to bila posebna scena“, otkrio je on.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)