SAMO NA NOVA.RS „Aleksandar od Jugoslavije“ premijerno na sajtu

Aleksandar od Jugoslavije 09. mar. 202110:03 > 16. apr. 2021 14:25
Podeli:

Priču o životu kralja Aleksandra I Karađorđevića gledaoci će imati priliku da gledaju od 15. marta, kada na televiziji NOVA S počinje emitovanje serije "Aleksandar od Jugoslavije“, reditelja i scenariste Zdravka Šotre, a po istoimenom romanu Vuka Draškovića. Za one nestrpljive, prva epizoda serije će pretpremijerno biti dostupna 12. marta, od 12 sati, na portalu Nova.rs.

Priča o “kralju ujedinitelju” počinje kada se on vraća iz Prvog svetskog rata u oslobođeni Beograd, novembra 1918. godine, a završava se atentatom u Marselju 1934. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Serija, koja će imati 15 epizoda, snimljena je u United Media originalnoj produkciji i emitovaće se svakog ponedeljka u 21h na NOVA S.

Za one koji su nestrpljivi i ovog puta će biti dostupno popularno “bindžovanje”, odnosno mogućnost da već od 12. marta odgledaju celu sezonu odjednom i to preko EON, D3 ili Total TV platformi, preko bilo kog interneta u Srbiji putem EON mobilne ili EON Smart TV aplikacije i na eon.tv, zemljama regiona, a u inostranstvu preko NetTV Plus platforme.

Više od 130 glumaca učestvovalo je u ovom velikom projektu koji je sniman tokom prošle godine.

Kralja Aleksandra tumači Ljubomir Bulajić, a kraljicu Mariju Tamara Aleksić. U glumačkoj ekipi su i Irfan Mensur, Petar Strugar, Branislav Lečić, Žarko Laušević, Voja Brajović, Nikola Kojo, Goran Šušljik, Sloboda Mićalović, Nada Macanković, Nataša Ninković, Nela Mihailović, Danica Maksimović, Anica Dobra, Zoran Cvijanović, Vojin Ćetković, Jelica Sretenović…

Gledaoci NOVU S mogu pratiti preko SBB mreže, Total TV-a, D3i ali i EON platforme.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar