Foto: EPA-EFE/MIKHAIL KLIMENTYEV/SPUTNIK/KREMLIN/Social media / East2West News / Profimedia

Ruski predsednik Vladimir Putin često je tema svetskih medija, što zbog svojih političkih poteza, tako i zbog privatnog života. U britanskim medijima ponovo se spominje njegova navodna vanbračna ćerka. Kako se ističe, ona je navodno skrivana više od godinu dana od strane obezbeđenja usred rata u Ukrajini.

Luiza Rozova, koja će ovog meseca proslaviti svoj 20. rođendan, nekada je bila veoma prisutna na društvenim mrežama, ali više ne koristi svoje naloge.

Ruski istraživač koji je pratio predsednikovu porodicu rekao je: „Kao da ju je Putin sklonio. Njen navodni modni biznis izgleda da je stao i više se ne pojavljuje kao DJ, kao nekada, niti daje intervjue za časopise. Njen život je sada očigledno veoma ograničen.“

Luiza je ćerka Putinove navodne bivše ljubavnice, koja je sada jedna od najbogatijih žena Rusije.

Svetlana Krivonogih (48) bila je čistačica koja je postala multimilionerka, a sada je suvlasnica velike ruske banke, kao i striptiz noćnog kluba.

Putinov FPS (Federalna služba za zaštitu) držao je Luizu podalje od reflektora nakon što je bila meta zlostavljanja na društvenim mrežama na početku katastrofalnog rata u Ukrajini.

Luiza je ranije uživala u Parizu, gde je viđena u Luvru 2021. i ima dom u Monaku. Ali, nije poznato da li je posetila Francusku ili druge zemlje pošto je nestala pre početka rata.

Sumnju da je Luiza Putinova tajna ćerka iz vanbračne veze prvi je emitovao jedan nezavisni medij u Rusiji, kome su vlasti kasnije zabranile da radi.

Luiza – prestala je da javno objavljuje fotogafije za svojih 84.000 pratilaca, što je izazvalo sumnju da joj je naređeno da ćuti i da je sklonjena. Kasnije je zatvorila svoj nalog.

Ostale Putinove odrasle ćerke, iako se javno ne eksponiraju, ostaju vidljive na poslovima visokog profila.

U međuvremenu, veruje se da je Luiza student u Sankt Peterburgu, ali se za nju nije čulo više od godinu dana.

Luiza Rozova Foto:social media / East2West News / Profimedia

Takođe nije viđena na slikama njenih bogatih prijatelja na društvenim mrežama, koji nastavljaju da putuju svetom, uprkos ratu.

Luizina majka je vlasnica kuće u Monaku vredne 3,1 milion funti, što samo deo finansijskog i imovinskog bogatstva od 74 miliona funti, koje je ona stekla od kada je upoznala Putina, navodi se.

Majka i ćerka takođe poseduju raskošne kuće u Sankt Peterburgu – i privatnu jahtu.

Ovo uključuje prostrani penthaus koji se može pohvaliti „luksuzom kao iz palate“ koji je izašao na videlo preko hakovane baze podataka kurira hrane koja pokazuje isporuke Luizi.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je rekla, Luizu je kao dete odgajala uglavnom baka po majci.

Ona je za ruski magazin 2012. rekla: „Odgajala me je moja baka, pošto su ostali članovi porodice uvek naporno radili i uvek bili prilično zauzeti“.

Nejasno je da li je mislila i na Putina.

„Ipak, imam super odnos sa njima, poverljiv i prijateljski. Na primer, moja majka me zove — devojka. U našoj porodici nema osude, potiskivanja bilo kog mog postupka“, dodala je ona.

Luiza je rekla da je imala veoma duboku vezu sa svojom bakom.

„Mnogo mi je toga preneto od nje i veoma sam joj zahvalna za sve što je uložila u mene“, rekla je.

BONUS VIDEO: Putin o ratu u Ukrajini

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare