Foto: Instagram

Mirnesa S, koju nemačka policija sumnjiči za krađu milion evra, uhapšena je na aerodromu u Štutgartu, prenosi Bild.

Kako prenosi Bild, policija je proteklih nedelja uspela da locira najtraženiju ženu u Nemačkoj. Portparolka policije Ilona Bon je za RTL otkrila kako je došlo do hapšenja žene za kojom se tragalo od oktobra prošle godine.

„Želela je da se preda, da njen advokat kontaktira policiju i rekla je kada će stići na aerodrom u Štutgart. Mirnesa S. delovala je mirno kada je uhapšena. Ona je stigla iz Crne Gore“, rekla je Bon za RTL.

Ona je promenila boju kose, tako da je na aerodromu u Štutgartu uhvaćena kao brineta.

Foto:Screeenshot/Instagram/TikTok/muhamedmujoomanovic

Nemačka policija od oktobra je tragala za Mirnesom, koja je u javnosti postala poznata kao Miki. Ona je tada iz firme za transport u kojoj je radila ukrala milion evra i nestala u nepoznatnom pravcu.

Policija je saopštila detalje njene pljačke, i čak ponudila nagradu u iznosu od 37.000 evra za informacije o njoj. Ubrzo je fatalna Miki postala senzacija kako nemačkih, tako i balkanskih medija.

Foto:EPA-EFE/CLEMENS BILAN/Shutterstock/EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Utrkivali su se ko će otkriti više detalja o ženi koju traži cela Nemačka, pa smo tako saznali da je rodom iz Bosne i Hercegovine, kao i da je ranije radila kao konobarica.

Razmatrale su se brojne teorije o tome kako je i za koga ukrala milion evra, ali policija još uvek nije objavila te detalje.

Imala pomoć u krađi?

Da je verovatno imala pomoć pri krađi veruju mnogi, a među njima i njen bivši radni kolega Ivan Angelov, koji za RTL izjavio da je prvo bio šokiran.

POGLEDAJTE JOŠ:

“Da, prvo sam bio šokiran. Ali, istovremeno, ne mogu reći da sam bio iznenađen. Uvek je govorila da više ne želi da radi, da samo želi da se provodi,” rekao je on.

Mnogi njeni prijatelji veruju da je imala pomoć u svemu tome. Angelov dodaje da je bila u stanju da uradi sve za svog muškarca, pa verovatno nije sama sve to organizovala. Na pitanje da li misli da Mirnesa S. treba da se preda, on odgovara: “Ne znam da li je taj novac vredan svega toga”.