nikšić izbori
Foto: Shutterstock/Natalya Volchenkova

Elvis Palavrtić iz Plava uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo prinuda na štetu novinarke Vijesti Jadranke Ćetković. Kako prenose podgoričke Vijesti, on je u petak, nakon suđenja u Višem sudu u Bijelom Polju, verbalno napao novinarku i krenuo ka njoj.

Iz Uprave policije je zvanično saopšteno da je „uhapšena osoba koja je napala novinarku Nezavisnog dnevnika Vijesti u Bijelom Polju“.

„Policiji je juče u Bijelom Polju prijavljeno od strane novinarke Nezavisnog dnevnika Vijesti Jadranke Ćetković da ju je E.P. (35) ispred Višeg suda u Bijelom Polju verbalno napao i uputio uvredljive reči. Pripadnici policije su prikupili obaveštenja od pomenute novinarke, te o događaju upoznali nadležnog tužioca“, ističe se u saopštenju.

Iz policije su dodali da je, „preduzimajući dalje mere i radnje u saradnji sa policijskim službenicima iz Plava, od E.P. takođe prikupljeno obaveštenje na zapisnik u odnosu na sadržaj prijave i okolnosti događaja“.

„Zbog sumnje da je izvršio krivično delo prinuda, E.P. je lišen slobode po nalogu postupajućeg tužioca i on će u zakonskom roku biti priveden Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju na dalju nadležnost“, kazali su iz UP.

***

BONUS VIDEO: Vasilije Ostroški – veliki svetitelj i čudotvorac

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar