Foto: Shutterstock

Ženu u Indiji napao je slon nakon što ga je zadirkivala bananom.

Ona je smelo podigla bananu prema ustima stvorenja pre nego što se povukla baš u trenutku kada je on otvorio usta da žvaće.

Na snimku koji kruži po društvenim mrežama se može videti mlada žena kako se smeši slonu dok je klatila voće ispred sebe, ali on je jasno prozreo prevaru, zamahujući svojom surlom i kljovama, bacivši je unazad.

Slon je bio naizgled ljut što se žena igrala s njim, pa je napao i osobu koja je snimala video. Ta osoba je ustuknula od straha, ispustivši kameru.

Neposredno pre napada, žena se mogla čuti kako govori: „Kako je kul?“

Snimak incidenta je na društvenim mrežama podelila Susanta Nanda, službenica indijske šumarske službe koja često deli intrigantan sadržaj o divljim životinjama na mreži.

„Ne možete prevariti slona iako je pripitomljen. One su jedne od najinteligentnijih životinja koje su u zatočeništvu“, navela je.

Mnogi korisnici društvenih mreža su bili zabrinuti za zdravlje žene.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedan korisnik je prokomentarisao: „Nadam se da je preživela napad.“ Drugi korisnik je napisao: „Mora da je pretrpela nekoliko preloma“.

Treći korisnik je napisao: „Ljudi treba da shvate da je divlji život veličanstven i moramo da poštujemo njihovo biće… nemojmo biti arogantni prema njima i unositi naše ljudsko ponašanje u njihovu auru“.

BONUS VIDEO: Žena ronilac pliva okružena jatom od dvadesetak ajkula i raža

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar