Foto: Printscreen/YouTube/ Entertainment Tonight, EPA-EFE/JASON SZENES

Polusestra Megan Markl, Samanta Markl optužila je vojvotkinju od Saseksa da manipuliše i laže u novom dokumentarcu. Samanta je napravila dokumentarni serijal u kojem ismeva dokumentarac Harija i Megan.

„Toliko je retorike u ovom trenutku, i toliko se laži izgovorilo i otkrilo, a opet postoji ta potreba da se progura ova priča“, rekla je ona u britanskoj emisiji „Izlazak sunca“ u petak, prenosi Dejli mejl.

Dokumentarac Hari i Megan sadrži niz saznanja o Harijevoj majci, princezi Dajani, kako se par upoznao, njihovim prvim sastancima, „nesvesnoj pristrasnosti“ u kraljevskoj porodici i zašto su Saseksi „morali da napuste“ kraljevsku porodicu u martu 2020. godine.

Samanta se osvrnula na tvrdnje iznesene u dokumentarcu da je ona bila razlog zašto njena otuđena ćerka Ešli Hejl (37) nije bila pozvana na venčanje vojvotkinje od Saseksa sa princom Harijem 2018. godine.

Ešli je navela da joj je Megan rekla da ne može da prisustvuje zbog napetog odnosa sa Samantom i ‘uputstava’ iz palate.

„Mislim da sam rekla da sam povređena, ali sam razumela zbog čega je to tako“, rekla je.

„Znati da je zbog moje biološke majke ovaj odnos, koji mi je toliko važan, došao u ovu situaciju. Osećam se kao da mi je to oduzeto zbog nje. Bilo je teško“, rekla je.

Samanta je odbacila glasine, tvrdeći da je odluka da ne pozove svoju ćerku na kraju zavisila od Megan.

„Bila sam iznenađena kada da se pojavila priča zbog koje se Ešli osećala kao da nije pozvana zbog nečega što ima veze sa mnom“, rekla je Samanta.

Megan Markl i princ Hari Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Čula sam od kraljevskog insajdera koji zna da je to zavisilo od Megan, tako da je Megan lagala moju ćerku, zbog čega je moja ćerka osećala da me ne voli“, dodala je Samanta.

Princ Hari je u dokumentarcu tvrdio da je morao da napusti kraljevsku porodicu, kako bi zaštitio Megan, dok je upoređivao bivšu glumicu sa svojom pokojnom majkom.

Samanta je i  kritikovala poređenja između Megan i princeze Dajane.

Vojvoda od Saseksa uporedio je paparace koji su pratili Dajanu sa uznemiravanjem sa kojim se Megan suočava. Samanta je odbacila poređenje, rekavši da njena sestra nije kao pokojna princeza.

„Dajana nikada nije zabeležena kao kompulsivni lažov, nikada nije zabeleženo da je Dajana uništavala druge ljude“, rekla je.

PROČITAJTE JOŠ:

Ešli i Megan su se upoznale i zbližile, a Meganin otac Tomas Markl ih je povezao putem mejla.

Kao deo njihovog ugovora od 100 miliona dolara sa Netfliksom, par koji vodi računa o privatnosti dao je mnoštvo slika i video snimaka iz njihove veze.

To uključuje snimke Megan sa Ešli na putovanju u Nju Orleans, pre nego što je upoznala Harija, kao i Megan koja stoji pored Ešli na dan njenog venčanja.

Dve žene su se zbližile nakon što je Megan poslala mejl svojoj nećaki, a Ešli je tvrdila da je bilo „dugačkih mejlova“ nekoliko dana u nedelji.

Megan Markl i princ Hari
Megan Markl i princ Hari Foto:EPA-EFE/NEIL MUNNS

Megan je rekla: „Moj tata je rekao da je Samanta pronašla svoju ćerku i sećam se da sam rekla: „Oh, ako imaš njen mejl, želim da joj ga pošaljem“.

„Mislim da obe žudimo za istim. Želela sam sestru, a ona je bila kao mala sestra“, navela je.

Ešli su od svoje dve godine odgajali baka i deda po ocu, a usvojili su je pre nego što je ponovo stupila u kontakt sa majkom 2007. godine.

U još jednom napadu protiv članova kraljevske porodice, Ešli je dodala: „Komunikacija sa Meg je postajala sve ređa, moj utisak je bio da se njenim odnosima upravlja na nekom nivou“.

Ešli je dodala da je Megan jednim delom za nju poput majke, a drugim delom poput sestre.

BONUS VIDEO: Marija Ratković: Kraljevska porodica uliva stabilnost u nesigurnim vremenima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar