Foto:EPA-EFE/NEIL HALL/EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Britanski kralj Čarls III će "zatvoriti vrata" princu Hariju, ako bude kritikovao njegovu suprugu Kamilu svojoj knjizi "Spare" (Rezerva), upozorio je kraljevski stručnjak.

Rečeno je da se članovi kraljevske porodice pripremaju za kontroverzne memoare koji će biti objavljeni 10. januara.

Pisac Fil Dampjer veruje da je kralj odlučan da stane uz svog sina, ali da postoji „crvena linija“.

Ako vojvoda od Saseksa bude „previše kritičan prema Kamili“ ili „bude previše krivio svog oca“, naćiće se na „putu bez povratka“.

Megan Markl i princ Hari
Megan Markl i princ Hari Foto:EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

„Situran sam da će Čarls učiniti sve da održi vezu sa Harijem, ali postoji granica“, rekao je Dampjer za britanski Ekspres.

„Kralj Čarls bi Hariju oprostio sve, osim da previše kritikuje Kamilu“, dodaje se.

„Ako Harijevo pisanje o razvodu njegovih roditelja bude previše kritično prema Kamili, ili previše bude krivilo Čarlsa, dok Dajanu predstavlja kao sveticu, to bi bila tačka bez povratka“, naveo je kraljevski stručnjak.

PROČITAJTE JOŠ:

„Koje sankcije se u tom trenutku nude? Kakav izbor imaju nego da kažu „Ok, ovde ste prešli granicu i nema povratka. Vreme je da krenete svojim putem, ali ne kao vojvoda i vojvotkinja od Saseksa““, dodaje.

Dampjer je ranije naveo da će se Harijev i Meganin odnos sa Vilijamom i Kejt pogoršati, sada kada kraljice Elizabete više nema.

Promo trejler Netfliksovog dokumentarca Harija i Megan, objavljen je drugog dana posete princa Vilijama i Kejt Mildton SAD-u.

BONUS VIDEO: Megan i Hari u Njujorku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar