Foto: Heiko Rebsch / AFP / Profimedia,EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Ekonomska analitičarka Svetlana Cenić objavila je na svom Tviter nalogu poruku iz Viber grupe u kojoj član SNSD-a Aleksandar Babić navodno poziva zainteresovane da beru šljive na imanju Milorada Dodika, za tričavu naknadu.

„Evo, meni prosledili, a ja nisam na taj način druželjubiva. Možda biste vi hteli“, napisala je Svetlana Cenić uz priloženu fotografiju.

Na njoj se nalazi printskirn poruke sa Vibera, iz grupe Opštinskog odbora u kojoj ima više od 200 osoba. U njoj odbornik SNSD-a Aleksandar Babić poziva zainteresovane za rad – za naknadu od 10 feninga, ali i druženje sa Miloradom Dodikom.

„Pozdrav svima. Da li ima neko zainteresovan da ide sada u četvrtak kupiti šljive u voćnjak predsednika Milorada Dodika? Obezbeđen prevoz i hrana. 10 feninga po kilogramu. Posle toga druženje s njim i odmor“, naveo je odbornik SNSD-a u poruci.

Ispod poziva, Dodikov pulen ostavio je i anketu u kojoj članovi grupe, a pretpostavlja se i stranke, treba da se izjasne da li će doći ili kasnije javljaju svoju odluku.

BONUS VIDEO Vučić o Kosovu i Metohiji sa Porfirijem i Dodikom

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)