Policija u Los Anđelesu u Kaliforniji, izvukla je pilota iz aviona Cesna koji je leteo nekoliko sekundi pre nego što ga je u nedelju udario voz. Na Tviteru su se pojavili video snimci koje je objavila policijska uprava Los Anđelesa, a na kojima se vidi kako policajci izvlače pilota iz aviona nekoliko trenutaka pre nego što je na avion naleteo voz.

PROČITAJTE JOŠ:

Dramatičan snimak do kojeg je došao Rojters prikazuje nekoliko policajaca koji oslobađaju čoveka iz oborenog aviona, koji se srušio ubrzo nakon poletanja u naselju Pacoima, prenose lokalni mediji. Policajci i pilot su samo nekoliko koraka udaljeni od šina kada je voz prošao uništivši avion.

Na snimku se vidi kako pilot krvav i kao da deluje dezorjentisano.  Nekoliko policajca mu pomaže da izađe iz aviona, a onda se svi užurbanim koracima udaljavaju od aviona dok se približava voz.

Može se čuti kao policajci viču: „Idemo, idemo“, dok se udaljavaju vodeći povređenog pilota sa sobom, a onda u sledećem momentu prolazi voz i udara u avion.

Pilot je zadobio nekoliko posekotina i modrica, ali je u stabilnom stanju, prenose lokalni mediji. U vozu niko nije povređen, javili su lokalni mediji.

Čitavoj sceni je prisustvovao i Luis Himenes, 21-godišnji kompozitor koji je takođe napravio video i zabeležio trenutak herojstva policajaca.

„Avion nije uspeo da uzleti i sleteo je na željezničku prugu na saobraćajnoj raskrsnici. Samo nekoliko sekundi pre sudara, policajci su spasili pilota, a komad krhotine zamalo me pogodio”, rekao je on, prenosi Hina.

BONUS VIDEO: Poplave u Sarajevu – snimci iz drona

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar