Foto: Shutterstock

Dvoje pripadnika njujorške policije moralo je da naglo prekine strastveni seks u automobilu nakon što su se ljudi u komšiluku uplašili vrisci žene.

Naime, policajac i policajka su pronađeni goli u ​​vozilu.

Erotski sastanak se navodno dogodio oko 1.30 ujutru na parkingu gde su policajci ostavljali svoja lična vozila, tačnije ispred 79. policijske stanice u naselju Bedford-Stajvesant, piše Net.hr.

Upućeni kažu da su partneri krili vezu koja je postala opštepoznata u stanici, nakon što je to saznala supruga neimenovanog policajca i napravila haos u stanici prošlog leta.

Pročitajte još:

„Prevarena žena se tog dana pojavila u stanici da se suprotstavi svom mužu. I ne samo da niko šefova ništa nije uradio po tom pitanju, već je neko imao ideju da kombinuje policajca i policajku da rade kao partneri u istom sektoru“, rekao je izvor.

Za sada nije poznato da li su „napaljeni“ partneri kažnjeni, ali je isti izvor za Njujork post rekao da su policajci koji su došli na poziv zbog vrištanja prekršili proceduru prilikom intervencije. Takođe nisu uključili kamere na uniformama niti podneli prijavu.

BONUS VIDEO Sudar oko sokolovo i dva automobila, zaglavljen komunalni policajac

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar