Meagan Hall Foto: Facebook/La Vergne Police Department

Policajki Megan Hol iz Tenesija, koja je dobila otkaz zbog seksa sa šest kolega dok je bila na dužnosti, ponuđeno je 10.000 dolara za nastup u jednom striptiz klubu u Nešvilu.

Nakon što su čuli za njene šokantne (s)e(k)skapade, koje su uključivale slanje eksplicitnih fotografija kolegama policajcima, toples, seks s kolegom i njegovom surpugom, oralni seks u policijskoj stanici i druge aktivnosti, Deja Vu Showgirls zamolio je udatu 26-godišnjakinju da se popne na njihovu pozornicu na jednu noć, prenosi NY Post.

Pročitajte još:

„Želimo je u Deja Vu Nashvilleu 17. marta. Dva nastupa. 5.000 dolara po nastupu“, rekao je direktor striptiz kluba Majkl Duram za Skup Nešvil (Scoop Nashville), prenosi Jutarnji list.

„Doživeo sam već moralne ispade besa zbog ove ponude. Međutim, ona više nije zaposlena policijske uprave La Vern. Sada može izabrati šta je za nju finansijski najisplativije“, dodao je i uputio poziv povodom 34. godišnjice rada kluba.

Podsećanja radi, interna istraga otkrila je seks aferu u policiji, a Hol je svojim kolegama govorila da je u ‘otvorenom braku‘. Praktikovala je oralni seks s kolegama dok su bili na dužnosti te se upuštala u brojne polne odnose. Njihovi susreti odvijali su se u hotelima, na kućnoj zabavi s kolegama, te u policijskoj stanici. Seks skandal doveo je do niza otkaza pa su tako otpušteni Megan Hol, Luis Pauel, Huan Lugo, Taj Mekgauan i Seneka Šilds. Patrik Maljoko i Leri Holadej zaradili su suspenzije.

BONUS VIDEO Anonimna anketa na internetu otvorila još jednu priču o seksualnom uznemiravanju na fakultetu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar