Foto: Shutterstock

U prostorijama za zadržavanje Policijske stanice u Mostaru se u petak u popodnevnim časovima dogodilo samoubistvo. D.R. koji je izvršio suicid je bio u pripitom stanju i od ranije poznat policiji.

Kako je za Avaz potvrdio dežurni kantonalni tužilac, samoubistvo vešanjem je počinio D. R. (38) iz Goražda. Suicid se kako kažu, dogodio između 18 i 19 časova.

Nakon uviđaja koji je obavljen na licu mesta utvrđeno je da je D.R. samoubistvo počinio pomoću kanapa izvučenog iz trenerke.

U prostoriji u kojoj je izvršeno samoubistvo postoje video-kamere.

D. R. je mostarska policija tokom dana u alkoholisanom stanju privela u policijske prostorije nakon što im je prijavljeno da je u naselju Centar 2 narušavao javni red i mir.

Pročitajte još:

U međuvremenu je tokom policijske obrade i proverom podataka utvrđeno da je poternicu za njim raspisao trebinjski sud zbog čega je i zadržan u policijskim prostorijama.

Njegovo ime se spominje u slučaju skrnavljenja nadgrobnih spomenika u Gradskom groblju u Gacku, odnosno, krađe mesinganih predmeta s njih.

BONUS VIDEO Ko su uhapšeni policajci: Sarađivali sa klanom Velje Nevolje, jedan bio svedok na suđenju za mafijaško ubistvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar