Foto: Goran Malidžan/Vijesti

Jelena Vuković (27) iz Mojkovca poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 17 časova u kanjonu Tare na magistralnom putu Mojkovac - Pljevlja.

Nakon nesreće iz provalije je izvučeno živo dete, dok se traga za još dvoje dece. Dete koje je smešteno u pljevaljskoj bolnici, prema informacijama iz ove zdrastvene ustanove, stabilnog je zdravstvenog stanja, prenosi „Blic„.

Pročitajte još:

„Žena vozač izgubila život, dvoje dece se traže“, saopšteno je iz OKC Uprave policije.

Suprug i otac porodice rekao je da je majka u automobilu putovala sa svo troje dece. Deca su uzrasta 2, 4 i 6 godina.

Tužiteljka Sanja Golubović po završetku uviđaja kazala je za podgoričke „Vijesti“ da će istraga pokazati kako je došlo do nesreće.

„Vozilom je upravljala ženska osoba, koja je stradala. U vozilu se nalazilo troje dece. Jedno dete je izvučeno iz kanjona reke Tare i ono je transportovano do Opšte bolnice Pljevlja, dok se za dvoje dece još uvek traga“, rekla je Golubović.

Nakon sletanja sa puta, automobil je završio u reci Tari.

Nejasno je kako je došlo do nesreće jer, prema tvrdnjama očevidaca, nije bilo tragova kočenja, već je automobil udario u zaštitnu bankinu i survao se u provaliju. Nesreća se dogodila nedaleko od mosta na reci Tari.

Automobil se kretao iz pravca Mojkovca prema Šarancima gde je boravio suprug i otac porodice, i gde se Jelena sa decom bila i uputila. Porodica je preko leta boravi na selu u Šarancima, dok tokom zimskog perioda boravi u Mojkovcu.

BONUS VIDEO: Besni fok, mesto udesa, saobraćajna nesreća

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar