Šejn Goldsbi Foto:Washington Department of Corrections

Šejn Goldsbi iz Velike Britanije namerno je izvršio krivično delo, samo kako bi dospeo u zatvorsku ćeliju i to zbog jednog čoveka.

On je ukrao policijski auto i ušao u sukob sa policajcima, nakon čega je uspeo da stigne do zatvora u kom se nalazio Robert Munger (70).

Goldsbi je nasmrt pretukao cimera, a ovaj incident koji je šokirao mnoge dogodio se prošle godine. Čuvari su potom upali u ćeliju i zatekli Goldsbija sa nože u ruci.

„Đubre je mrtvo“, rekao je on, nakon čega je odveden u samicu. Međutim, preokret se dogodio kada su svi saznali zašto je ubio svog cimera.

Šejn Goldsbi Foto:Kelso Police Department

„On nije mogao da preboli činjenicu da je njegova mlađa sestra pre sedam godina silovana. Nakon što je tek ove godine saznao da iza tog i još sedam silovanja stoji Robert Munger koji je u zatvoru, gledao je izgleda kako zna i ume da uđe u taj zatvor i ubije ga. Znao je da posle tog ubistva dugo neće izaći iz zatvora, ali bilo mu je svejedno. Kada smo ga odveli u samicu, samo je rekao kako je osvetio sestru i kako ona sad može da živi kako zaslužuje“, rekao je čuvar zatvora, priznavši da je i on zaplakao kad je čuo zašto je Munger ubijen.

Šejn Goldsbi Foto:Kelso Police Department

Goldsbi se na suđenju za ubistvo Mungera izvinio njegovoj porodici.

„Mogu da zamislim kako se svi sad osećate i koliko me mrzite. Razumem vas i izvinjavam se svima. Mnogo mi je žao što ste ostali bez njega. Međutim, on je jednoj devojci koja više ne sme napolje da izađe uništio život. Ja nisam mogao da pređem preko toga. Odrastao sam s njom, ubio je u njoj svaku želju za osmehom i radošću svojim monstruoznim činom „, rekao je Goldsbi na suđenju.

BONUS VIDEO Vučić komentarisao hapšenja osumnjičenog za ubistvo Olivera Ivanovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare