Fernando Chavez-Barron Foto:Tanjug/Billy Schuerman/The Virginian-Pilot via AP/Chesapeake Police Department via AP

Najmlađa žrtva masovne pucnjave koja se ove nedelje desila u Volmartu u Virdžiniji jeste 16-godišnjak, koji je tamo tek počeo da zarađuje za džeparac, a navodno je prvu platu iskoristio kako bi svojoj majci kupio poklon dva dana pre nego što je umro.

Fernando Čavez-Baron, zajedno s još pet kolega s posla, ubijen je u utorak uveče kada je 31-godišnji menadžer Andre Bing počeo da puca u sobi za odmor zaposlenih tokom sastanka. Nakon što je ubio zaposlene, ubio je i sebe.

Bingu su se kolege navodno rugale zbog promene statusa zaposlenja, stoji u policijskom izveštaju koji je objavljen pre par dana. Kada je policija stigla na mesto zločina, Bing je već bio mrtav.

Policija veruje da se ubio istim oružjem kojim je pucao po svojim kolegama. Bio je zaposlen kao menadžer noćne smene, a u Volmartu je radio od 2010. godine.

Dok vlasti pokušavaju da saznaju nešto više o napadaču, prijatelji ubijenog 16-godišnjaka su u žalosti.

Oni koji su poznavali Fernanda, rekli su mreži WTKR da je tek počeo da radi u Volmartu i da je iskoristio prvu platu da kupi poklon svojoj majci.

Fernandov prijatelj, Džošua Trejo-Alvarado, rekao je da još uvek ne veruje da ga više nema.

„Ostao sam bez reči kad sam čuo da je to on. Nadao sam se da je sve samo san. Voleo bih da još uvek stoji ovde sa mnom“, rekao je Trejo-Alvarado za WTKR te dodao da, kad je čuo šta se dogodilo, poslao je poruku i nazvao Fernanda, ali nije dobio odgovor. Kasnije je nazvao brata svog prijatelja, koji mu je rekao da Fernando nije preživeo, prenosi Index.hr.

***

BONUS VIDEO: Pucnjava u gej klubu u Kolorado Springsu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar