Foto: Shutterstock

Policija je objavila da su uhapšene tri osobe koje se sumnjiči da su juče poslepodne upale na jednu zabavu u Dugom Selu i napale okupljene. Jedan od muškaraca je i pucao na ljude u ugostiteljskom objektu.

„Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke sprovode kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 56, 19 i 22 godine zbog sumnje da su počinili kazneno delo pomaganje u počinjenju kaznenog dela Ubistvo u pokušaju te će ih u zakonskom roku predati pritvorskom nadzorniku dok se za četvrtim muškarcem, 33-godišnjim stranim državljaninom, intenzivno traga“, piše policija.

Trojica muškaraca nalaze se u službenim prostorijama te je u toku kriminalističko istraživanje, dodaje policija, prenosi Index.hr.

Podsetimo, u Dugom Selu juče poslepodne došlo je do pucnjave. Kako je objavila zagrebačka policija, četiri muškarca upala su na privatnu zabavu u jednom ugostiteljskom objektu.

Prvo je došlo do verbalnog sukoba, a onda i do pucnjave.

„Jučer 28. januara oko 18 sati, u Dugom Selu u Ulici Josipa Zorića, tokom privatnog okupljanja u ugostiteljskom objektu, četvorica nepoznatih počinitelja ušla su u prostor i verbalno zapretili osobama koja su se tamo nalazile da bi se tada počeli međusobno naguravati.

Nakon toga jedan od četvorice nepoznatih počinitelja ispalio je hitac u smeru 45-godišnjaka i 40-godišnjaka da bi se potom četvorica nepoznatih počinitelja dala u beg. U događaju nije bilo poveđenih osoba. Materijalna šteta je zasad neutvrđena. Kriminalističko istraživanje je u toku“, piše policija.

***

BONUS VIDEO: Osam hrvatskih državljana pred sudom u Zambiji zbog optužbi o trgovini decom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar