Foto: Ajdin Kamber / Shutterstock, Printscreen Facebook

Ubistvo mladića Ariela Bogdanovića koje se sinoć dogodilo kod benzinske pumpe u Banjaluci je šokiralo građane i policiju diglo na noge, a snimak ubistva mladića širi se društvenim mrežama.

Izvor je pojasnio kako je Mandić do detalja isplanirao ubistvo koje je potreslo ne samo Banjaluku nego celi region.

Mandić i Bogdanović su bili zaposleni u jednoj banjalučkoj firmi i poznavali su se, ali je ubici smetalo to što se radne kolege nisu htele družiti sa njim.

„Upravo ta izopštenost na poslu je motiv ubistva. On je juče ranije završio na poslu i otišao je kući po ruksak u koji je stavio rezervnu odeću, te je ponio i nož. Zatim je ruksak sakrio u kampusu i otišao da čeka Bogdanovića kada krene sa posla“, otkriva izvor.

Foto: N1

Kada je Bogdanović završio sa poslom i krenuo kući, ubica ga je pratio te ga prvi put napao kod tržnog centra.

„On je tu nasrnuo na njega i ubo ga nožem. Nesretni mladić tada pokušava pobeći od ubice i trči prema benzinskoj pumpi. Zbog uboda je verovatno već bio slab i tu pada, a zatim mu prilazi Mandić i više ga puta ubada nožem, pred brojnim svedocima“, kaže sagovornik.

Dodaje da nakon toga Mandić beži u dvorište studentskog kampusa, a gde je ranije sakrio ruksak.

„Tu se presvlači, a crveni duks i drugu odeću baca u kantu za smeće. On zatim beži prema stanu u kojem je živio“, ističe sagovornik i dodaje da je nož bacio u Vrbas, gde će ga danas tražiti ronioci.

Pročitajte još:

Prema njegovim rečima, policija je uz pomoć snimaka sa kamera rekonstruisala njegovo kretanje i on je pronađen u stanu u u naselju Starčevica, gde je i uhapšen.

BONUS VIDEO Ko su uhapšeni policajci: Sarađivali sa klanom Velje Nevolje, jedan bio svedok na suđenju za mafijaško ubistvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar