Foto:Instagram/Shutterstock

Mirnesa S, koja je iz nemačke firme u kojoj je radila ukrala milion evra, najverovatnije je imala saučesnike, ali njeni poznanici i kolege tvrde da je novac možda ukrala za svog partnera. Kako je nekoliko njih istaklo za nemački RTL, sve popularnija Miki bi za njega učinila sve.

Mirnesa, kojoj je devojačko prezime Bešlić, 14. oktobra je iz nemačke firme za transport iznela milion evra u kešu. Pljačka je odmah primećena, a policija je izdala poternicu za Mirnesom, koja je postala poznata po nadimku Miki.

U početku se nije mnogo znalo o njoj sem informacija koje je u javnost iznela policija. U pitanju je visoka plavuša, čije je telo prekriveno tetovažama.

Foto:Screeenshot/Instagram/TikTok/muhamedmujoomanovic

Ona je volela da vodi luksuzan život, što se može videti na fotografijama koje je delila na društvenim mrežama. Upravo te fotografije pomogle su istražiteljima da otkriju više informacija o njoj.

Tako su nemački mediji otkrili da je pljačku planirala u stanu koji se nalazi na samo 250 metara od policijske stanice, na koji je sada stavljen katanac.

Foto: Privatna arhiva

U međuvremenu, kolege iz Bosne i Hercegovine posetile su njenu rodnu Busovaču, gde su joj pronašli rodnu kuću. Ona navodno ima brata blizanca i još jednu sestru, a otac joj je prošle godine preminuo.

Tako je u centar pažnje dospeo i njen navodni prijatelj Mustafa Mujo Osmanović, koji je fotografije sa njom podelio na svom TikTok nalogu. U jednom momentu, on je i odgovarao na pitanja o njoj, a otkrio je da ne veruje da je imala saučesnika.

Foto: Privatna arhiva

“Druškane moj, da ja nešto kažem. Bezveze pričaš gluposti da bi dobio ti neku pažnju. Bezveze se zanimaš ovim stvarima, gluposti i lažima. Kakvi saučesnici, kakvi bakrači. „Ljudi moji da vam još nešto kažem, Mirnesa je svoj čovek a ja sam svoj čovek. Mi smo drugari. Ona živi svoj život, ja živim svoj život. Ona živi luksuzno, a ja živim tako što luk režem i sve mi suze idu na oči“, izjavio je Osmanović.

Verovatno je njegova izjava i naterala nemačke novinare, koji se već nedeljama bave misterioznom Miki, da posete njene bivše kolege i saznaju dodatne detalje.

Foto: Privatna arhiva

„Za partnera bi uradila sve“

I oni su potvrdili da Mirnesa nikada nije krila da voli luksuz, ali nije imala dovoljno novca za sve svoje želje. Oni kažu da su sve brendirane stvari sa njenih fotografija zapravo kopije.

Reporter RTL-a navodi da su svi njeni poznanici i kolege bili šokirani kada su saznali za milionsku krađu, dok jedan od njih otkriva do sada nepoznate detalje.

Ivan Angelov ističe da nije bio toliko iznenađen, iz samo jednog razloga.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Bio sam šokiran. Ali u isto vreme nisam bio toliko iznenađen zato što je jednom rekla da jednostavno ne želi više da radi, želi da se ohladi“.

Kako mnogi od njih smatraju da pljačku nije izvela sama, Angelov se sa tom tvrdnjom slaže.

„Ona bi uradila sve za svog partnera. Mislim da je imala pomoć“, zaključio je bivši kolega Mirnese.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar