Foto: Printscreen/Twitter/16th & 17th District Chicago Police Scanner/@CPD1617Scanner

Šokantni video snimci na prometnom aerodromu u Čikagu u SAD pokazuju veliku tuču u kojoj je učestvovalo najmanje desetak ljudi.

Masovna tuča dogodila se na međunarodnom aerodromu u Čikagu u ponedeljak uveče, 22. maja, saopštili su policijski zvaničnici.

Dve osobe su uhapšene nakon tuče u kojoj su putnici udarali jedni druge, čupali kosu i valjali se po podu u delu za preuzimanje prtljaga.

Na snimku, koji traje oko minut, čuje se kako putnici govore onima koji se tuku da „stanu“.

Očigledno je da je masovnu tuču izazvala svađa putnika koji su izlazili iz aviona.

Policija Čikaga potvrdila je da su putnici nešto posle 23 sata pribegli nasilju u donjem nivou terminala tri.

Kristofer Һempton (18) iz Mejvuda u Ilinoisu i Tembra Һiks (20) iz Kerol Strema u Ilinoisu uһapšeni su jer su navodno udarili 24-godišnju ženu.

Svako od njih je optužen za po jedan prekršaj.

Ali na snimku, koji je policija podelila na Tviteru, vidi se više ljudi koji su krenuli da se tuku, a nekoliko manjih grupa se odvajalo kako se tuča širila.

Policija Čikaga je u saopštenju navela: „Verbalni spor prilikom izlaska iz aviona eskalirao je u donjem nivou terminala 3 kada su 24-godišnju žrtvu udarila dva prestupnika. Prestupnicima je određen pritvor i protiv njih podignuta optužnica“.

Jedna grupa je skočila na deo za preuzimanje prtljaga, udarajući se i šutirajući jedni druge, dok se druga grupa rvala na podu, šutirajući i hvatajući se za kosu.

Drugi na snimku se mogu čuti kako viču za obezbeđenje, dok saputnici trče da pokušaju da prekinu tuču, razvlačeći ljude.

PROČITAJTE JOŠ:

Činilo se da je više žena čak izgubilo cipele u tuči, svađajući se sa drugima bosonoge.

Može se videti kako jedna žena koristi slušalice kao oružje, pre nego što ju je muškarac oborio na pod – podstičući publiku koja je gledala da viče glasnije.

Žena koja je završila usred okršaja na podu uspela je da stane na noge, dalje od mesta tuče.

U saopštenju, Ministarstvo vazduhoplovstva Čikaga kaže: „Bezbednost i bezbednost su uvek glavni prioriteti Odeljenja za avijaciju Čikaga (CDA).Blisko sarađujemo sa svim našim saveznim partnerima prisutnim na međunarodnim aerodromima O’Hare i Midvej i Policijskom upravom Čikaga kako bismo osigurali da su svi bezbedni kada su u našim objektima. CDA takođe osigurava da njeni avio-partneri imaju jasne linije komunikacije sa resursima javne bezbednosti za događaje unutar njihovih zakupljenih područja“.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar