pacov, glodar
Foto: Shutterstock

Jedna majka je ostala užasnuta nakon što je videla svog novorođenog sina kako je "poplaveo" pod težinom jednog od pacova koji su preplavili njen dom.

Gospođica Sečel (21) rekla je da su pacovi počeli da napadaju njen dom u poslednja dva meseca, izazivajući haos u njenoj kući u Edgviku u Koventriju u Engleskoj.

Majka četvoro dece je rekla da problemi uključuju pacove koji žvaću lajsne i ostavljaju fekalije na krevetima njene dece, kao i po celoj kući.

Zaraza ju je ostavila u strahu za bezbednost njene male dece, rekla je.

I kap koja je prelila čašu došla je u traumatičnom incidentu u kojem je mama čula svoju bebu kako „vrišti“ i otišla gore kada je videla da ga pacov guši.

Govoreći za medije rekla je: „Otišla sam gore jer je plakao. Zvučalo je prigušeno, pa sam mislio da mu je preko lica ćebe ili nešto, ali na njegovom licu je sedeo ogroman pacov. Bukvalno se ugušio“.

„Nije mogao da diše. Gornja usna mu je bila plava. Bilo je užasno. Potpuno sam traumatizovana zbog toga“, navela je.

Porodiliste beba natalitet
Novorođenče Foto:Shutterstock

Dodala je: „Bukvalno je mogao da umre. Da nisam čula njegov plač, umro bi od toga što ga je ugušio pacov“.

Traumatizovana mama je rekla da sada živi sa svojom majkom, a njeno četvoro dece dele skučenu spavaću sobu.

Njena ćerka je osoba sa invaliditetom i mučila se sa promenom kuće, dodala je.

Gospođica Sečel je sada pozvala provajdera stambenog prostora Midland Heart Homes da joj pomogne da reši pacova.

Ona se zaklela da se neće vratiti u kuću dok to ne urade, rekavši: „Ne vraćam se ni pod kojim okolnostima. Moja deca neće ni da kroče tamo – moja ćerka je potpuno skamenjena“.

PROČITAJTE JOŠ:

Samohrana majka je rekla da problem traje mesecima. Njena porodica je ostala bez ičega jer su im glodari prožvakali odeću i dečije igračke.

„Izgubio sam sve. Naše stvari su uništene. Sve što imamo je odeća koju nosimo“, navela je.

Gospođica Sečel je rekla da je više puta tražila od stambene zajednice da bude izmeštena. Ona sada živi sa anksioznošću zbog stalne brige.

Njen lekar opšte prakse napisao je pismo da su njeni životni uslovi neprikladni, rekla je. Međutim, Midland Heart Homes nije pomogao da se situacija reši, tvrdi ona.

BONUS VIDEO: Pucnjava u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar