Uviđaj u Rijeci Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ MILJENKO KLEPAC

U kafiću Pin na Pavlinskom trgu u centru Rijeke, u nedelju u poslepodnevnim časovima muškarac je usmrtio žensku osobu. Hrvatski mediji objavili su da je ubica ulični pevač Roman Brnada poznat po sukobu sa hrvatskom pevačicom Majom Šuput.

Muzičarka Julija Džozepin Bjanka Kolompar potvrdila je za Jutarnji list da je za ubistvo osumnjičen njen suprug Roman Brnada.

Pročitajte još:

Brnada je, inače, ulični pevač koji je sa suprugom Bjankom nedavno nastupao u šou programu Supertalentu. Muzičar se tada posvađao sa članicom žirija Majom Šuput.

Juče je na društvenim mrežama kružila i fotografija potpuno golog muškarca kako hoda jednim riječkim kvartom, a neki mediji pišu da je reč o Brnadi, ali za to još uvek nema zvanične potvrde, prenosi Index.hr.

Svoju uličnu pevačku karijeru započeo je u Beču, u koji je otišao sa fudbalskim timom NK Tomislav iz Livane kraj Osijeka za koji je tada igrao.

„Imali smo međunarodnu prijateljsku utakmicu. Stavio sam na pod futrolu od naočara i zapevao. I nije bilo loše, ali nisam to radio zbog para. Sve što sam dobio podelio sam beskućnicima. Oko mene su se okupili momci iz kluba, tražili su da im pevam Halida Bešlića pa smo se svi dobro i zabavili“, rekao je tada Brnada za 24sata.hr.

Uviđaj u Rijeci Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ MILJENKO KLEPAC

Iako Brnadina fudbalska karijera nije zaživela, on je postigao zapažen uspeh u hrvatskom fubalu. Pre devet godina zamalo je završio u Dinamu. Zdravko Mamić ga je pozvao da bude treći golman kluba.

Uviđaj u Rijeci Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ MILJENKO KLEPAC

„Mamić je veliki ljubitelj umetnosti i jednom prilikom je bio pokrovitelj koncerta moje supruge, koja je doktor violine. Tako je i čuo za mene i pozvao me da dođem. Budući da poziv nisam dobio zbog svojih golmanskih kvaliteta bilo mi je glupo da zaigram za Dinamo“, rekao je Roman za 24sata.hr.

BONUS VIDEO: Drama u Nemačkoj: Ubijena dvojica policajaca, napadač u bekstvu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar