Megan Markl i princ Hari Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Fotografija korišćena u trejleru za dokumentarac princa Harija i Megan Markl na kojoj se vidi da su ih paparaci navodno proganjali zapravo je snimljena na premijeri Harija Potera pet godina pre nego što se prinčevski par upoznao.

Fotografija prikazuje veliki broj fotografa koji se bore za prostor kako bi snimili tražene fotke vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

Međutim, fotografi su zapravo bili pored crvenog tepiha na premijeri filma Hari Poter i Relikvije smrti u centru Londona – poslednjeg filma franšize o dečaku koji je očarao svet.

Autorki JK Rouling su se na premijeri u julu 2011. pridružile tri glavne zvezde filma Danijel Redklif, Ema Votson i Rupert Grint.

To se dogodilo pet godina pre nego što su se Hari i Megan put upoznali 2016. godine.

Ipak, u trejleru dokumentarca se čuje Harijev glas, dok je na ekranu prikazana sporna fotografija. On tada kaže: „Morao sam da učinim sve što sam mogao da zaštitim svoju porodicu“.

Kraljevski stručnjak Ingrid Sjuard rekla je da ne veruje da je u pitanju namerna provokacija, već greška koja može mnogo da košta.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Ne verujem da je Hari shvatio, ali Netfliks je ovde bio neoprezan jer koristi Harijev komentar o zaštiti svoje porodice. Ova lažna slika slabi njegovu poentu“. 

Dokumentarna serija Netfliksa o Hariju i Megan biće objavljena u četvrtak, a kraljevski izvori su već istakli da očekuju da će serija biti „Opra Vinfri sa još suza“.

Gotovo svi članovi kraljevske porodice besni su na Harija i Megan i sa zebnjom očekuju emitovanje prve epizode.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare