nova godina beograd
Ilustracija: Shutterstock

Britanska policija je upozorila mlade koji izlaze po noćnim klubovima da ne konzumiraju sumnjive supstance, nakon što je tinejdžerka (16) preminula nakon što je popila misterioznu tabletu.

Naime, policija je kobne noći nešto iza ponoći pozvana u noćni klub Muvi u Ekseteru. Po dolasku na teren zatekli su devojku bez svesti.

Hitno je prebačena u bolnicu, ali lekari nisu uspeli da je spasu, piše Miror.

U saopštenju policija navodi da je jedan broj tinejdžera možda uzimao tablete koje sadrže nepoznate supstance i apelovala da se javi svako ko ima informaciju o događaju.

nova godina beograd
Ilustracija: Shutterstock

Policija je nakon smrtnog slučaja uhapsila njenog vršnjaka zbog sumnje da je umešan u nabavku droge koja je bila pogubna po devojku. On će do daljnjeg ostati u pritvoru.

Pročitajte još:

Informaciju o njegovom privođenju potvrdio je i Li Natras koji je naveo da je identifikovao nekoliko tinejdžera koji su prijavili da su uzimali drogu.

„Želim da apelujem i na sve ostale koji se zbog toga osećaju loše da potraže medicinsku pomoć i da nam se jave. Ne radi se o šali i ove supstance mogu da ubiju“, rekao je Natras.

Noćni klub Muvi objavio je saopštenje na svojoj Fejsbuk stranici u kojem potvrđuje da se incident dogodio na žurki koja je upriličena za mlađe od 18 godina i da je mesto zatvoreno „do daljnjeg“.

BONUS VIDEO Pola kilograma heroina zaplenjeno u Beogradu: Uhapšen diler, droga zaplenjena u njegovom stanu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar