Foto: AP Photo/Martin Meissner, Pool

Dokumentarac Netfliksa o princu Hariju i Megan Mark uzdrmao je britansku kraljevsku porodicu, ali i tamošnju javnost. Hari i Megan žele da iskoriste dokumentarac kao priliku da prikažu kako izgleda njihov život i izazovi sa kojima se suočavaju, ali je većina Britanije već revoltirana. Tome su doprinele nedavno objavljene reči princa Harija, kada je navodno rekao da "Britancima treba lekcija" nakon što su ga kritikovali zbog intervjua sa Oprom Vinfri.

Serija će biti objavljena u četvrtak, a kraljevski izvori su već tvrdili da očekuju da će serija biti „ Opra sa još više suza“.

Ali nagoveštaj o tome šta bi gledaoci mogli da iskuse takođe se pojavio jutros u detaljima razgovora koji je Hari vodio sa prijateljem pre nekoliko nedelja.

Megan Markl i princ Hari Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Visoki izvori rekli su za britanski „San“ da je Hari očekivao da će kraljevska porodica intervju smatrati „prilično šokantnim“ i da „ti Britanci moraju da nauče lekciju“.

U intervjuu, koji je privukao 17,1 miliona gledalaca, Hari i Megan rekli su da su članovi kraljevske porodice postavljali pitanja o tome „koliko će tamna koža“ njihovog sina biti, i da su ignorisali molbe za podršku mentalnom zdravlju.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Izvori iz Bakingemske palate sinoć su naveli da raste frustracija i iscrpljenost zbog salve pritužbi koje Hari i Megan nemilosrdno i javno iznose na tretman od strane ostatka kraljevske porodice .

Princ i princeza od Velsa bili su „iznenađeni, ali ne ne previše “ što je reklama za dokumentarac objavljena tokom njihove posete SAD, preteći da je zaseni.

U retkoj intervenciji, kraljevski izvori opisali su kako kralj Čarls i kraljica Kamila „nisu zabrinuti, već umorni“ zbog niza kritika Saseksa.

POGLEDAJTE JOŠ:

Ipak, čini se da su Harijevi novi medijski projekti izazvali više užasa njegovoj porodici nego što su ranije želeli da priznaju. Naime, u trejleru dokumentarca vide se i fotografije drugih članove kraljevske porodice, naročito princeze od Velsa – Kejt Midlton, što je shvaćeno kao direktan udarac.

Odnosi bi se mogli dodatno pogoršati kada Harijevi memoari „Spare“ budu objavljeni 10. januara.

BONUS VIDEO Incident u Britaniji: Muškarac gađao jajima kralja Čarlsa i kraljicu Kamilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar