Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Viši javni tužilac u Frojdenbergu Mario Manvajler potvrdio je danas da je obdukcija pokazala da je 12-godišnja Luiza iskrvarila od brojnih rana od noža.

Kako je preneo BILD, policija je saopštila da je devojčicu ubilo dvoje dece i, prema dosadašnjim informacijama, nije bilo dokaza o seksualnom prestupu.

Luiza je bila u poseti drugarici, a kada je krenula kući gubi joj se svaki trag. Kasnije je njeno telo nađeno u šumi. Ono što je sumnjivo jeste da njeno telo nije pronađeno na putu kući – već skoro u suprotnom smeru.

PROČITAJTE JOŠ:

RTL je objavio informaciju da je policija ispitala najmanje jedno dete.

Sve više dokaza upućuje na to da su u ubistvo umešane dve devojčice starosti od 12 i 13 godina.

Nije poznato da li ima neku ulogu nekadašnji železnički tunel dug skoro 400 metara, koji je samo nekoliko stotina metara udaljen od lokacije.

Foto: Rene Traut / imago stock&people / Profimedia,Polizei

Ministar unutrašnjih poslova NRV Herbert Reul (CDU) je duboko pogođen ovim zločinom.

„Taj čin me mnogo šokira. Svako ubistvo je strašno, ali kada bude ubijena devojčica, to je posebno okrutno. Imala je još ceo život pred sobom. I sam imam tri ćerke, sada i unuke. Pomisao na to koliko ovaj zločin mora da bude užasan za Luizine roditelje je nepodnošljiva. Saosećam sa vama i veoma se nadam da će se ovaj zločin brzo rasvetliti“, rekao je za Bild.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar