Foto:shutterstock

U kontejnerskom naselju u Petrinji dogodila se strašna tragedija - preminula je tromesečna beba. Ona je primljena u Opštu bolnicu Sisak jutros oko 7.30 sati, ali joj, nažalost, nije bilo spasa. Uzroci smrti za sada nisu poznati, ali policija ne sumnja na nasilnu smrt.

„Policija je u jutarnjim satima primila dojavu iz Opšte bolnice Sisak o smrti deteta starosti od oko dva meseca. U ovom trenutku nema sumnji na nasilnu smrt. Nadležno Županijsko državno tužilaštvo naložilo je obdukciju tela deteta na Zavodu za sudsku medicinu na Šalati u Zagrebu“, potvrdila je portparolka PU sisačko-moslavačke Maja Filipović.

POGLEDAJTE JOŠ:

Kako nezvanično saznaje Jutarnji list, rano jutros porodica je tromesečnu bebu dovezla u bolnicu, međutim, detetu nažalost nije bilo spasa. Prema protokolu o svemu je odmah obaveštena i policija.

Prema prvim informacijama, na telu bebe nema tragova nasilja niti išta upućuje na to, već je reč je o tzv. smrti u kolevci, odnosno sindromu iznenadne smrti (SIDS). Tačan uzrok smrti biće poznat po završetku obdukcije na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku gde je dete prevezeno.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar