Foto: Aurora Police Departmen

Zubar Džejms Toliver Kreg iz Kolorada optužen je za ubistvo svoje 43-godišnje supruge Anđele Kreg, koja je kasnije preminula u bolnici.

Kako piše Miror, samo dva pre ženine smrti, tražio je otrove koji bi mogli da ubiju osobu bez otkrivanja i naručio je kanister toksičnog kalijum-cijanida u svoju kancelariju samo dva dana pre nego što mu je žena umrla.

Prema izjavi o poternici, Kreg je nameravao da „počne novi život“ sa svojom ljubavnicom.

Foto: Shutterstock

Anđela Kreg prebačena je u bolnicu nakon što se žalila na vrtoglavicu i glavobolju, ali joj se stanje naglo pogoršavalo i stavljena je na respirator sve do nedelje, kada je isključena sa aparata za održavanje života.

Istražitelji tvrde da je Kreg dovezao svoju ljubavnicu, koja je ortodont iz Teksasa u Denver dok mu je supruga umirala u bolnici.

U nizu mejlova koje su pregledali istražitelji, ubica je napravio planove za putovanje da ga njegova ljubavnica posećuje na datume koji su se podudarali sa Anđelinim hospitalizacijama.

PROČITAJTE JOŠ:

Početkom marta, kada je Anđela počela da ispoljava simptome i prvi put otišla u bolnicu, u poruci svom mužu je navela da se „oseća drogirano“. Policija veruje da je tada bila otrovana arsenom.

U izjavi se dalje tvrdi da je zubar koristio kompjuter u svojoj ordinaciji da bi pretražio koliko je arsena potrebno da se ubije osoba i da je naručio arsen, cijanid i oleandrin – tri smrtonosne hemikalije.

Krejg je navodno imao problematičan brak sa Anđelom, imao je više afera sa nekoliko žena, bio je zavisan od pornografije još kao tinejdžer.

BONUS VIDEO: Drama u Nemačkoj: Ubijena dvojica policajaca, napadač u bekstvu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar