Mirnesa S. Foto: Instagram/Polizei Stuttgart

Nemački mediji su objavili fotografiju Mirnese S. koja je ukrala više od milion evra iz kompanije za transport novca u Štutgartu. Navodno je poreklom iz BiH i radila je kao konobarica u Štugartu.

Kako prenosi Fenix magazin, nakon objave njene slike na svim nemačkim medijima, otkriven je i Instagram profil Mirnese S. Na njemu se vidi niz atraktivnih fotografija na kojima je obučena u markiranu odeću.

Podsetimo, ova 42-godišnjakinja je osumnjičena da je 14. oktobra oktobra ove godine ukrala više od milion evra iz kompanije za prevoz novca u Štutgartu u kojoj je bila zaposlena. Od tada joj nema traga.

Pročitajte još:

Kako je saopštila policija, žena je iz prostorija kompanije tog 14. oktobra, oko 15.10 sati ukrala više od milion evra. Imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je ona iz kompanije iznela toliki novac.

Kako je već ranije objavljeno, policija traži 42-godišnjaknju, a raspisana je i nagrada u iznosu od 37.500 evra.

Osumnjičena žena je visoka 174 centimetra, plavo-zelenih očiju i plave kose. Ima nekoliko tetovaža po celom telu, posebno na rukama. Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje.

„Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778“, saopštila je policija u Štutgartu.

BONUS VIDEO Pokušaj pljačke Narodne banke Srbije na severu Kosova: Povređen radnik obezbeđenja

Komentari

Svi komentari (30)