Foto:Vesna Lalić/Nova.rs, Milos Tesic/ATAImages.

Odlazeća ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović održaće sutra u 11 sati konferenciju za medije.

Iz kabineta ministarke stiglo je obaveštenje da će ona održati sutra u zgradi Vlade Srbije konferenciju za medije. Pretpostavlja se da će Mihajlović sutra govoriti o razlozima zbog kojih nije deo Vlade Srbije u kojoj je bila od 2012. godine, odnosno od dolaska SNS vlast. Takođe, očekuje se da ona sutra upozna medije i javnost na koji način će biti angažovana u narednom periodu.

Podsetimo, nakon sednice Predsedništva Srpske napredne stranke odlučeno je da Zorana Mihajlović neće više biti deo izvršne vlasti, a ko dolazi na njeno mesto pročitajte u posebnoj vesti.

O tome kako je i kad Mihajlović obaveštena da neće biti deo vlasti možete takođe se danas govorilo, a više detalja možete pročitati u ovom tekstu. 

Pored Zorane Mihajlović, Vladu Srbije više neće činiti ni Nebojša Stefanović, kao ni Jadranka Joksimović. Odlazećoj ministarki za evropske integracije je, doduše, ponuđena druga funkcija, ali je ona odbila da promeni resor. Štaviše, zbog ove ponude je došlo do sukoba na sednici Predsedništva SNS između nje i rukovostva stranke.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare