Zaga za volanom: „Vozi Miško, povez je na našim očima“

Politika 16. jun. 202122:37 > 22:53
Podeli:
Pregled dana Jelena Obucina
Pregled dana sa Jelenom Obućinom Foto:Newsmax Adria

"Dobro veče, svima posebno Zagorki Dolovac. Kako je navikla da ćuti, bojim se, neće nam ni otpozdraviti. Ona je ko Berček u "Ko to tamo peva"- može zatvorenih očiju da vozi slučaj unazad. Toliko je dugo za volanom tužilaštva", rekla je Jelena Obućina na početku večerašnje emisije NewsMax Adria "Pregled dana".

„Zato ne treba gubiti nadu da će već u trećem mandatu reći nešto o slučajevima o kojima je ćutala u prva dva – ubistvo Olivera, Savamala, diplome, tajni ugovori, čudne kupovine medija, Doljevac, Krušik, helikopter, asomakum, dopišite sami. Možda i ne morate, samo spremite olovke, jer sigurni smo – biće još“, kazala je Obućina.

„Zna Zaga da se priča jednom godišnje i to ne sa Marinikom. Uzalud je opozicija Interpolu prijavila njen nestanak – ona je tu, čila vesela i nema. Javnost kao da razgovara sa zidom, a da to nije lepo predsednik je objašnjavao i juče i danas. Samo se njegov zid zove Kurti i detonira se. Zaga nema sklonosti ka detonaciji, samo ka ćutnji. Predsednik voli one koji ćute, slušaju i dive mu se. Zato će Zaga ponovo za volan. Vozi Miško, bez poveza – ionako je na našim očima“, zaključila je Obućina.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar